Сусіди принца Гаррі та Меган Маркл обурені їхньою поведінкою: Забирайся зі своєї вулиці

Колишня американська акторка і британський принц склали королівські повноваження у 2020 році та переїхали з Великобританії до США. Герцоги Сассекські вибрали елітний район недалеко від Лос-Анджелеса в Каліфорнії. Вони купили розкішний маєток у Монтесіто за 12 мільйонів фунтів стерлінгів, де живуть із двома дітьми – 5-річним Арчі та 3-річною Лілібет.

У закритому анклаві живуть багато зірок – Опра ВінфріЕллен ДедженересКеті Перрі та Орландо БлумТайлер Перрі. Із зірковими сусідами Меган Маркл і принц Гаррі підтримують дружні стосунки. Але в Монтесіто є і простіші будинки, де мешкають люди із середнім достатком. З ними опальна королівська пара поводиться прохолодно.

Вид на ворота маєтку, де живуть Меган і Гаррі. Фото: Getty Images

Своєю образою на зіркових сусідів поділився старожил району Френк Макгініті. Місцевий житель зняв кілька фільмів про історію Монтесіто, він приніс записи до будинку Меган і Гаррі, щоб допомогти їм адаптуватися і влаштуватися на новому місці. Однак охоронці відправили чоловіка геть.

«Хлопець біля воріт прогнав мене і не захотів брати фільм, просто сказавши, що Меган і Гаррі це нецікаво. Я намагався поводитися привітно. Якщо вони цікавилися околицями, у мене є багато інформації. Але вони не зацікавлені в добросусідських відносинах», – висловився Френк.

88-річний ветеран ВМС на пенсії випустив мемуари «Забирайся зі своєї вулиці», в яких зачіпаються минулі проблеми цього району зі зсувами. Однак його так засмутив холодний прийом, що він навіть розповів про невдале знайомство з молодшим сином короля Чарльза III і його дружиною у своїй книзі.

Вони не зацікавлені в добросусідських відносинах. Фото: Getty Images

За словами Макгініті, він був приголомшений, коли почув, що герцоги Сассекські обрали маєток «Рівен Рок» у Монтесіто для свого сімейного гніздечка, оскільки зазвичай цей район обирають люди похилого віку, а не молоді сім’ї з маленькими дітьми.

«Дивно, що вони переїхали сюди. Тут живуть люди, як правило, старші. Слони приходять помирати саме сюди. Ми їх тут не часто бачимо», – додав Френк.

Місцевий житель Річард Майнардс також не встиг познайомитися з колишніми королівськими особами.

«Багато хто розчарований тим, що вони не часто з’являються тут. Спільнота, що називається, гризе вудила, і з нетерпінням чекає на них», – цитує Mirror чоловіка.

Парою незадоволені сусіди. Фото: Getty Images

Мешканець Монтесіто Баррі Махер, навпаки, стурбований «мандрівною мильною оперою» навколо герцогів Сассекських. Він заявив, що всім їм жилося б спокійніше, якби Меган і Гаррі обрали значно дорожче місце, де частіше б з’являлися на публіці.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

3 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago