Конкурси краси, чайлдфрі та піца з ананасами: що ненавидять люди у світі

У соціальній мережі Reddit влаштували опитування на тему того, що люди у світі ненавидять найбільше. Користувачі навели деякі приклади їжі, речей та понять, які дратують людей невиправдано.

Під опитуванням вже понад тисячу коментарів. Найчастіше користувачі у мережі вважають, що техніку на операційній системі Android ненавидять незаслужено. Також у списку опинилися електромобілі, веганська їжа, водопровідна вода, конкурси краси.

Ба більше, у коментарях навіть можна зустріти імена знаменитостей, зокрема, Тейлор Свіфт, Меган Маркл тощо. А також користувачі вважають, що трансгендерні люди, особи чайлдфрі та ті, що не люблять тварин, також піддаються осуду несправедливо.

УНІАН зібрав добірку найпопулярніших відповідей та обґрунтувань щодо кожної з речей чи людей.

  • Електромобілі

“Я не розумію, чому люди у мережі коментують кожен новий електромобіль, розповідаючи людям, чому вони не повинні керувати ним та називаючи їх найгіршими. Якщо ти цього не хочеш, не отримуй його. Але припиніть ображати людей, у яких він є”, – написав один з юзерів.

  • Android

“Люди з айфонами чи технікою Apple думають, що у них є якийсь діамант і він нібито значно кращий за Android. А усі власники Android вважають бідними або дивними”, – зазначив користувач.

  • Конкурси краси, такі як Міс Всесвіт

“Якщо чоловіки можуть влаштувати подію, де вони з’являються напівоголеними на сцені, щоб продемонструвати свою красу та мужність (бодибілдинг). Чому жінки не можуть провести захід, де вони демонструють свої аспекти краси та жіночності?” – обурилася жінка.

  • Люди, які не хочуть мати дітей

“Деякі люди просто не хочуть дітей, і це нормально. Серйозно, чому мене засуджують за те, що я просто хочу присвятити життя лише собі. Я хочу бути егоїсткою і мати краще життя. Чи хочу я мати справу з пологами? Ні. Чи хочу я мати можливість піти на концерт та подорожувати світом, коли захочу і не турбуватися про наслідки? Так”, – вказала користувачка.

  • Веганська їжа

“На смак вона не така вже й жахлива, як про це говорять. І багато “звичайної” їжі є веганською, і люди цього не усвідомлюють. Я не знаю, скільки разів я дарував випічку людям, які кажуть, що їжа дивовижна, поки я не скажу, що вона веганська, а потім раптом вони поводяться огидно. Це дуже дивно”, – написав юзер.

  • Політичні жарти

“Світу потрібно отримати почуття гумору і навчитися сміятися над собою. Чому політика завжди стає приводом для сварок, чому люди так ненавидять жарти на цю тему та одразу починають обурюватися”, – зазначив користувач.

  • Люди, які не люблять домашніх тварин

“Не любити тварин – це нормально, так само як і любити їх. Чому люди так дивуються, коли я кажу, що ніколи не хотів і не мріяв про домашнього улюбленця, а також, що мені байдуже на майбутнє тварин”, – вказав чоловік.

  • Пити водопровідну воду

“Просто спробуйте цю воду, вона така ж на смак, як і фільтрована. Я все життя п’ю її і стикаюся з дивними поглядами з боку інших”, – поділилася жінка.

  • Ананас на піці

“Це викликає пристрасні дебати, деякі люди люблять солодке та пікантне поєднання, тоді як інші рішуче виступають проти цього. Але це не так вже й погано. Це просто суміш солодкого та солоного, яка може бути досить смачною. Іноді ви повинні спробувати, перш ніж судити”, – додав користувач.

  • Попзірки

“Вони важко працюють. Люди думають, що вони нічого не роблять. Постійні тренування, танці, співи, перельоти, виступи, привітність – це все складно завжди поєднувати. Попзірки не бездарні, і вони точно не ліниві”, – наголосив юзер.

  • Тейлор Свіфт

“Я часто чую, що попри мільйони шанувальників, у співачки є натовпи хейтерів. Не розумію, за що її не любити. Вона досягла великого успіху. Її популярність – це її заслуга. Тому ці образливі слова звучать, як заздрість”, – написала жінка.

Романчук Микола

Recent Posts

Тепло і сонце перед вихідними: прогноз погоди на 20 вересня потішить українців (карта)

У п'ятницю, 20 вересня, в Україні очікується спокійна, тепла і сонячна погода. Практично по всій…

10 секунд ago

Світло буде по 1,72 грн за кВт/год: кого переведуть на нові тарифи

В Україні діють кілька тарифів на електроенергію. Йдеться про багатозонні тарифи, а також тариф на струм для…

12 хв. ago

В Україні на первинному ринку попит на квартири обвалився через обстріли: що буде з цінами

Через липневі та серпневі ракетні обстріли, що спричинили перебої зі світлом, попит на первинному ринку…

46 хв. ago

Глава МЗС Польщі пропонує віддати Крим під мандат ООН: реакція Меджлісу

Заява міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського щодо того, що Крим можна передати під мандат ООН –…

56 хв. ago

Ізраїль завдає масованих ударів на півдні Лівану

Армія оборони Ізраїлю здійснює хвилю авіаударів по об'єктах «Хезболли» на півдні Лівану, спрямованих на те,…

59 хв. ago

Українці можуть бути без світла взимку до 18 годин на добу, – прогноз ООН

В ООН заявили, що цієї зими українцям варто очікувати довготривалі відключення електроенергії. Світла може не бути…

3 години ago