Ледь дихав і не ворушився: соцмережі “вибухнули” від порятунку собаки з ожирінням

Чоловік натрапив на товстого плямистого собаку, який лежав на проїжджій частині й не ворушився, коли поруч проносились авто. Він вирішив врятувати тварину — показав ветеринару, відшукав нову хазяйку. У соцмережах втішились цьому вчинку і назвали історію порятунку найкращим, що чули протягом року. Про ситуацію з собакою розповів користувач X (Twitter) з ніком Niall Harbison.

17 червня Niall Harbison опублікував шість дописів, на яких показав трансформацію собаки на прізвисько “Сінді Кроуфорд”. У першому дописі можна побачити початковий стан тварини. Ще у вересні 2023 року вона дійсно мала відчутно великі розміри, важила 46 кг і потерпала від “хворобливого ожиріння”. Чоловік показав на відео момент першого знайомства: коли він її погладив, то помітив, як жмутами випадала шерсть. Наступні кадри, опубліковані 17 червня, демонструють дивовижні зміни — ними зацікавились 38 млн користувачів X.

Порятунок собак – перші фото пса з Таїланду Фото: Twitter

Автор дописів описав, що робив для порятунку собаки. Спершу він його відмив, обробив поранення на шкірі. Після цього відвів до ветеринара, який з’ясував, що у тварини проблеми з щитовидною залозою: він прописав спеціальні ліки та дієту. Вже за кілька днів перебування у домашніх умовах собака почав ворушитись і навіть пройшов кілька метрів, свідчать кадри одного з відео.

“Ветеринари дуже наполегливо вимагали поспішати, тому що вона могла померти від серцевого нападу через стрес, який зазнав її організм”, — написав чоловік.

Тим часом відшукалась нова хазяйка — жінка на ім’я Лана, ідеться у дописі. На фото можна побачити жінку, собаку і дошку з результатами лікування. На дошці видно, що лікування дало ефект: тварина почала худнути й щотижня втрачала по 400 гр.

Порятунок собак – як відмивали пса від вуличного бруду Фото: Twitter
Порятунок собак – пес після 5-тимісячного лікування Фото: Twitter

Через п’ять місяців Сідні змогла навіть бігати, розповів Niall Harbison. Вона живе у домі Лани, має здорову шерсть і відпочиває біля басейну.

Користувачі соцмереж відреагували на дописи чоловіка, який розповів про порятунок собаки. У коментарях радіють “неймовірному перетворенню” і дякують, що “йому дали новий шанс на життя”.

Порятунок собак – коментарі про гарний вчинок чоловіка у ТаїландіФото: Скриншот

Також є дописи, у яких пишуть, що це “найкраще, що бачили протягом року”. Помітили оригінальне ім’я, яке дав собаці Niall Harbison — назвали іменем топмоделі.

Порятунок собак – коментарі про пса з ТаїландуФото: Скриншот
Порятунок собак – подяка за порятунок пса з ТаїландуФото: Скриншот

Зазначимо, чоловік, який показав історію перетворення пса, займається цим регулярно. На сторінці Instagram можна побачити з десяток врятованих тварин.

Порятунок собак – сторінка Niall Harbison, який допомагає тваринам Фото: Скриншот
Ольга Степанова

Recent Posts

Чому поліція вирішила відновити справу про смерть Меттью Перрі

Кілька місяців тому з'явилася інформація, що розслідування смерті Меттью Перрі відновлюється через пів року (нагадаємо, актора не…

2 хв. ago

Деякі чоловіки повинні повторно пройти ВЛК у липні: хто та чому

Чоловіки, яким встановлено інвалідність, повинні оновити свої військово-облікові дані. Проте це не потрібно робити в…

4 хв. ago

Україна поб’є рекорд погоди по Європі – прогноз синоптиків на 1 липня

У понеділок, 1 липня, в Україні буде невелика хмарність. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики прогнозують, що в цей…

6 хв. ago

Відомий репер Каньє Вест, який називав себе «молодим Путіним», приїхав до Москви

Відомий американський репер Каньє Вест, який раніше заявляв про свою антисемітську та проросійську позицію, приїхав…

14 хв. ago

Безугла розкритикувала Сирського і написала на нього заяву в ДБР (скріншоти)

Народна депутатка України, членкиня фракції "Слуга народу" Мар’яна Безугла написала заяву до Державного бюро розслідувань…

1 годину ago

Українцям назвали шість категорій, кому не потрібно оновлювати дані у ТЦК

Згідно з новим законопроектом про мобілізацію, який набув чинності 18 травня 2024 року, визначено шість…

2 години ago