Пара віддала людям $24 мільйони та речі і пішла жити до монастиря

Заможне подружжя з індійського штату Гуджарат вирішило пожертвувати весь свій статок у 24 мільйони доларів на благодійність і стати джайністськими монахами, покладаючись на щедрість інших людей у виживанні.

Про це повідомляє Oddity Central.

Бхавеш Бхандарі та його дружина заробили свої статки у прибутковому будівельному бізнесі. Як і більшість інших мільйонерів, вони насолоджувалися розкішним життям з маєтками, дорогими автомобілями і практично всім, чого лише душа забажає. Але нещодавно вони вирішили відмовитися від усього цього, щоб стати монахами, натхненні своїми двома дітьми – 16-річним сином і 19-річною дочкою, які обрали той самий шлях 2022 року.

22 квітня можновладці відречуться від усього, розірвуть зв’язки зі своїми сім’ями і вирушать у босоногу подорож Індією, виживаючи лише на милостиню.

Подружжя Бхандарі вже склало обітницю зречення, щоб присвятити себе “Сайям Джівану”, або життю у стриманості. Вони почали роздавати свої статки в лютому, коли взяли участь у чотирикілометровій ході, під час якої роздавали будь-що – від грошей до мобільних телефонів і навіть кондиціонерів. В оточенні близько 35 осіб подружжя роздавало пожертви з колісниці.

Після офіційного прийняття аскетичного способу життя Бхавеш і його дружина отримають два білі вбрання, миску для милостині і “раджохаран” – білий віник, яким джайністські монахи очищають місце перед тим, як сісти, і який є знаковим символом їхнього ненасильницького способу життя.

Такі рішення, що змінюють життя, не рідкість в Індії. 2017 року подружжя з Мадх’я-Прадеш пожертвувало свої гроші і залишило трирічну доньку, щоб стати монахами. Минулого року мультимільйонер-торговець діамантами та його дружина стали джайністськими аскетами, через п’ять років після того, як їхній названий син зробив те саме.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

19 години ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

19 години ago

Чи корисні перекуси: важливі поради

Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…

19 години ago

У Yasno повідомили про поточний стан в енергетиці

В Україні  через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання,  вводилися екстрені…

19 години ago

Rheinmetall хоче відкрити в Україні підприємство з протиповітряної оборони

Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.

19 години ago

Які сумки будуть у тренді літом 2024

Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.

20 години ago