Боїться папараці: Меган Маркл знімає своє кулінарне шоу у сусідів-мільйонерів

Меган Маркл знімає нове кулінарне шоу Netflix, щоб поділитися “радощами кулінарії, садівництва, розваг і дружби”. Фанати очікували, що вона зніматиме шоу на власній кухні у своєму розкішному маєтку за 14 мільйонів доларів у Монтесіто, шикарному передмісті Санта-Барбари в Каліфорнії. Але Меган скористається кухнею своїх сусідів-мільйонерів. Про це пише Daily Mail.

На ексклюзивних фотографіях видно, як знімальні групи і намети стоять уздовж під’їзної дороги до об’єкта вартістю 5 мільйонів доларів на момент початку зйомок. І це не будинок Меган і принца Гаррі. Це особняк її сусідів — філантропів-мільйонерів Тома і Шеррі Чиполли.

Зйомки шоу Меган почалися всього через кілька днів після того, як вона ретельно пронумерувала п’ятдесят баночок домашнього полуничного джему і розіслала їх своїм впливовим друзям.

Том і Шеррі Чіполла надали Меган свій будинок для проведення її кулінарного шоу. Пара є невід’ємною частиною суспільного життя Монтесіто і щедрими спонсорами кількох благодійних організацій.

75-річний Том і 69-річна Шеррі, батьки двох дорослих дітей, володіють портфелем нерухомості вартістю понад 20 мільйонів доларів, що включає два десятки будівель в окрузі Лос-Анджелес і Санта-Барбарі. Подружжя також керує практикою фізіотерапії, обсяг продажів якої минулого року перевищив 1,3 мільйона доларів.

З журналістами пара розмовляти відмовилася. Але вони часто проводили збір коштів у себе вдома, тож ЗМІ відомо, що шоу Меган буде знято на красивій кухні з французькими дверима, що виходять у внутрішній дворик, з виглядом на галявину і в гори, з мармуровими стільницями і величезною плитою від дорогої марки Thermador.

Меган оголосила про свій новий бізнес — American Riviera Orchard, випустивши кліп, у якому вона готує і позує у вечірній сукні. Готуючись до зйомок, вона вирушила до квіткового магазину за 10 хвилин їзди від Монтесіто в прибережному каліфорнійському містечку Карпінтерія.

Полуничне варення від Меган МарклФото: Скриншот

Очевидно, в прагненні перевершити бренди Марти Стюарт і Гвінет Пелтроу, Меган продаватиме все: від садових кельм до кухонних рушників, ароматичних свічок, косметики, засобів для догляду за шкірою і шампунів для домашніх тварин.

Останніми днями Гаррі та Меган зробили ще один перезапуск, цього разу тісно пов’язаний з їхніми майбутніми проектами Netflix.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

1 день ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

1 день ago

Чи корисні перекуси: важливі поради

Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…

1 день ago

У Yasno повідомили про поточний стан в енергетиці

В Україні  через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання,  вводилися екстрені…

1 день ago

Rheinmetall хоче відкрити в Україні підприємство з протиповітряної оборони

Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.

1 день ago

Які сумки будуть у тренді літом 2024

Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.

1 день ago