Принц Вільям розкрив улюблений десерт Кейт Міддлтон: він вас здивує

Виявляється, чимало членів королівської родини мають слабкість до солодощів. Під час візиту до коледжу Дачі в Корнуолі принц Вільям поділився, який десерт особливо любить його дружина, принцеса Уельська.

Після відвідування кримінологічного відділення коледжу Вільям оглянув студентський і викладацький центр, Sam’s Café, де йому запропонували його улюблений торт — охолоджений сніданковий торт. Саме цей десерт був одним із шарів весільного торта принца, і його також обожнювала покійна королева Єлизавета II. Торт складається з шоколаду, масла, цукру, вершків та печива, пише Hello! Magazine.

Десерт Вільяму представив шеф-кухар Даррен Вотсон, який спеціально досліджував вподобання королівських осіб, щоб знайти їхні улюблені ласощі. Під час розмови з принцем він зазначив, що дізнався про улюблений пудинг Кейт — липкий ірисовий пудинг. Вільям підтвердив цю інформацію, відзначивши: «Дуже добре».

Під час розмови про свої вподобання, після того, як йому запропонували печивний торт, спадкоємець трону зізнався: «Дякую дуже, це дуже мило з вашого боку. Я обожнюю все солодке, особливо шоколад і будь-які інші ласощі».

Коледж розташований на землях, що належать Дачі Корнуольській, яку Вільям успадкував після того, як став герцогом Корнуольським, наслідуючи свого батька. Запланований візит принца мав відбутися раніше цього року, але його перенесли через хворобу Кейт.

Директор коледжу Роб Босворт висловив своє захоплення візитом королівської особи. Він зазначив, що для Вільяма цей візит був важливим, і його зв’язок із студентами та викладачами відчувався з першої секунди. «Цей коледж має давню історію співпраці з Дачею, і коли він спускався схилом, було зрозуміло, що він відчуває себе частиною цього місця, а не просто гостем», — додав Босворт.

Хоча Вільям зізнався у своїй любові до солодощів, Кейт зазвичай надає перевагу більш пікантним стравам. Під час інтерв’ю на BBC Radio 1, тодішня герцогиня Кембриджська зізналася, що її улюблене замовлення — це карі. Вона також пожартувала, що їм рідко доставляють їжу до палацу — пара зазвичай забирає її особисто.

Романчук Микола

Recent Posts

Науковці довели, що коти — це рідина

Петер Понграц з Університету Етвеша Лоранда в Угорщині провів дослідження, яке підтвердило доволі неочікувану теорію:…

24 хв. ago

Науковці з’ясували, звідки прилітають на Землю метеорити

Дослідники нарешті пролили світло на таємницю походження більшості метеоритів, які падають на Землю. Понад 90%…

30 хв. ago

НБУ готує до приватизації великі банки: які продадуть першими

В Україні готуються до приватизації двох великих банків — Сенс Банку та Укргазбанку. Голова Національного…

39 хв. ago

Прогноз погоди на вихідні: заморозки вночі, опадів майже не буде

На цих вихідних синоптики з "Укргідрометцентру" попереджають про відсутність опадів у більшості регіонів України, але…

1 годину ago

Нацбанк починає вилучати з обігу банкноти за кілька років: які купюри

З 1 листопада 2024 року розпочнеться процес вилучення з обігу банкнот номіналами 50 та 200…

1 годину ago

Експерт допускає зниження мобілізаційного віку: “Реальний сценарій”

Іван Тимочко, голова Ради резервістів Сухопутних військ, заявив, що зниження мобілізаційного віку в Україні може…

1 годину ago