Бог шлюбу: Японець має 4 дружин, 2 коханок і 10 дітей

36-річний Рюта Ватанабе з північної префектури Хоккайдо, Японія, вирішив побудувати сімейне життя, яке кидає виклик будь-яким стереотипам. Він вже має чотирьох дружин, двох коханок і планує стати батьком 54 дітей, прагнучи стати справжнім «богом шлюбу». Про це пише SCMP.

Рюта, який не працює вже десять років, живе на кошти своїх дружин і подруг, розподіляючи їхні доходи на щомісячні витрати, що складають майже 914 тисяч ієн (приблизно 6 тисяч доларів США). За його словами, роль господаря дому повністю лежить на ньому: він готує їжу, займається хатніми справами та виховує дітей.

Наразі Ватанабе виховує двох своїх дітей разом із трьома дружинами, з якими живе під одним дахом. Четверта дружина, 24-річна дівчина, мешкає окремо, але пара продовжує стосунки. Крім того, у нього є ще дві подруги, яких він знайшов через соціальні мережі.

Рюта з дружинами / Фото: X.com

Історія Рюти почалася шість років тому, коли після депресії і розставання з дівчиною, він вирішив знайомитися з новими жінками через додатки для знайомств. Зараз його амбіції простягаються значно далі, ніж звичайні стосунки: Ватанабе планує народити 54 дітей, аби побити рекорд епохи Едо. Історичний прецедент встановив Токугава Ієнарі, сьогун, який мав 53 дітей від 27 жінок.

«Я просто люблю жінок», — зізнається Рюта. На японському телешоу Abema Prime він заявив: «Поки ми кохаємо одне одного однаково, не буде жодних проблем». За його словами, кожна з його дружин має власну кімнату, а він спить з ними по черзі щоночі. Ватанабе також стверджує, що має інтимні стосунки понад 28 разів на тиждень, і підкреслює, що його дружини не ревнують одна одну, а навіть товаришують між собою.

Рюта з дружинами і дитиною / Фото: X.com

Закон про багатоженство в Японії, однак, не на його боці — юридично він не може одружуватися з кількома жінками одночасно. Проте це не зупиняє Ватанабе у його амбіціях. Він впевнений, що його мрія про 54 дітей увійде в історію.

Попри критику, Ватанабе залишається переконаним у своїй місії: «Я все ще шукаю нових дружин», — заявив він, не збираючись зупинятися на досягнутому.

Романчук Микола

Recent Posts

Старовинний туалет у Шотландії став хітом серед туристів

На шотландському острові Б'ют є старовинна пам'ятка, що несподівано стала головною визначною пам’яткою місцевості. Йдеться…

4 хв. ago

Тарифний ультиматум: водоканали вимагають підвищення цін, інакше – колапс

Українцям слід готуватися до підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення, попереджають представники водоканалів. Зокрема, "Тернопільводоканал"…

33 хв. ago

Збулось чергове пророцтво: «Сімпсони» передбачили ураган у Флориді

Фанати серіалу «Сімпсони» стверджують, що один із епізодів 1996 року передбачив урагани у Флориді, які…

38 хв. ago

Хто з обласних прокурорів отримує шалені виплати за інвалідність: перелік

Журналісти проєкту «Є питання» з'ясували, що деякі керівники обласних прокуратур та посадовці Пенсійного фонду України…

1 годину ago

ТЦК заявили, що перевірки на концертах і в ресторанах відтепер нова реальність українців

Українці повинні підготуватися до частих заходів оповіщення у публічних місцях, які тепер активно проводяться територіальними…

1 годину ago

Визнаний мертвим чоловік прокинувся перед вилучення внутрішніх органів лікарями

В лікарні Baptist Health у Річмонді, штат Кентуккі (США), пацієнт, якого лікарі визнали мертвим, опинився…

2 години ago