Вкрадений собака повернувся додому через три роки після зникнення (фото)

Собака, якого вкрали три з половиною роки тому, нарешті возз’єднався зі своїми господарями. Домашнього улюбленця породи кокер-спанієль, якого звуть Белль, знайшли за 50 миль від дому — в Стеррі (графство Кент, Велика Британія). Про це пише видання Daily Star.

Джош Бернс та його партнерка Шеллі місяцями не втрачали надії знайти свого песика: вони навіть записали звернення, пропонуючи винагороду за знахідку, але це не дало результату. З часом пара почала втрачати віру, що коли-небудь побачить пухнастика знову.

Белль знайшли за 50 миль від дому Фото: SWNS

“Сліди охололи. Попри те, що так багато людей шукали Белль, не було жодних зачіпок, що могло статися”, — зізнається 31-річний Джош.

Минулого тижня пара несподівано отримала телефонний дзвінок від наглядача за собаками в містечку Паддок Вуд, розташованому за 50 миль від їхнього будинку. Собачку, яка блукала на самоті, знайшли за допомогою мікрочипа.

“Ми не могли в це повірити. Після стількох років майже втратили надію повернути її назад. Просто диво”, — каже Джош, який керує сантехнічним та будівельним бізнесом.

Джош уже змирився, що більше ніколи не побачить Белль Фото: SWNS

Господарі вперше привели Белль у свій дім ще цуценям. Вона зникла у віці двох років, ймовірно, через викрадення.

“Щойно я привіз Белль додому, стало зрозуміло, що вона все пам’ятає. Стала надзвичайно щасливою, як і раніше. Того ж дня ми відвезли її до ветеринара, щоб пройти обстеження та інші процедури. Це був довгий шлях, але після трьох з половиною років ми дуже раді, що вона вдома”, — додає Бернс.

Романчук Микола

Recent Posts

Українці без прописки можуть отримати великі штрафи: деталі

В Україні існує чітке законодавство, яке регулює вимоги до прописки громадян та іноземців. За їхнє…

56 секунд ago

“Хезболла” купила заміновані пейджери в угорської компанії з ізраїльським “слідом”, – NYT

Пейджери для "Хезболли", які здетонували в Лівані, виготовила підставна угорська компанія, створену ізраїльською розвідкою, пише The New…

2 хв. ago

Працівники ТЦК мобілізували весь технічний склад театру МУР

Український музичний проєкт МУР зіштовхнувся з перешкодами на гастролях в Ужгороді. Актори втратили технічних працівників, які отримали…

5 хв. ago

Гардеробгейт: перша леді Великої Британії потрапила в перший великий скандал

Прем'єр-міністру Кіру Стармеру загрожує розслідування у зв'язку з можливим порушенням парламентських правил після того, як…

7 хв. ago

Демобілізації не буде: в оборонному комітеті Ради зробили гучну заяву

Народний депутат, член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін вважає, що демобілізації військових…

11 хв. ago

Не південь: сейсмолог здивував, де в Україні може статися відчутний землетрус

В Україні землетруси є малоймовірними, однак підземні поштовхи від зони Вранча у Румунії можуть відчути у західних…

13 хв. ago