Кейт Міддлтон новим образом продемонструвала повагу до короля Чарльза III: деталі

Розкрито символізм вбрання Кейт Міддлтон під час появи на Trooping the Colour 2024. Про це пише Page Six.

Дружина принца Вільяма після тривалої відсутності на публіці зʼявилася в Лондоні в білій сукні Jenny Packham на параді короля Trooping the Colour. І замість того, щоб продемонструвати новий образ, Кетрін оновила старе вбрання, надавши йому особливого значення відповідно до події.

Принцеса Уельська вперше одягла сукню з довгими рукавами на захід перед коронацією свекра Чарльза III у травні 2023 року, але цього разу переробила дизайн, аби виглядати по-іншому для другого виходу, замінивши оригінальний простий чорний пояс на смугастий і додавши яскравий бант на зону декольте.

Кейт Міддлтон на Trooping the Colour 2024 Фото: Getty Images

Сьюзан Келлі, яка веде популярний королівський модний блог What Kate Wore, розповідає: “Це лише третій раз, коли принцеса повторює сукню для цього заходу”. Експертка вважає, що образ “виказує повагу до її свекра”.

Раніше принцеса Уельська вдруге одягала на Trooping the Colour білу сукню-пальто Alexander McQueen, яку вперше побачили на хрестинах принцеси Шарлотти у 2015 році.

Кейт Міддлтон на хрестинах принцеси Шарлотти Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон на Trooping the Colour 2016 Фото: Getty Images

Після того, як Trooping було скасовано під час пандемії коронавірусу, захід повернувся під час Платинового ювілею королеви Єлизавети ІІ, і Кейт тоді одягла білу сукню-пальто Alexander McQueen з ефектним капелюшком від Philip Treacy. Раніше це вбрання принцеса вже демонструвала на заході з бабусею чоловіка.

Тому всі три рази, коли Кейт Міддлтон повторювала свої аутфіти на параді чинного монарха, вона обирала особливі сукні, повʼязані з важливими людьми в її житті.

Кейт Міддлтон на Trooping the Colour 2022 Фото: Getty

Карлі Вайтвуд, авторка блогу про стиль принцеси Уельської, вважає, що практичність також могла стояти за вибором вбрання в червні 2024 року.

“Через її хворобу, можливо, вона не придумала нічого нового, щоб одягнути для Trooping. Я думаю, що протягом останніх кількох місяців під час лікування вона не витрачала часу на планування свого гардеробу, відвідування примірок тощо. Крім того, рішення про участь могло бути прийнято в останню хвилину. Було б доцільно переробити старий одяг, який, як вона знає, добре сидить”, — зазначила Вайтвуд.

Блогерка додає, що цей вибір також міг бути “уважним рішенням” і “відображенням її прихильності до продуманої моди”.

Кейт Міддлтон з дітьми Фото: Getty Images

“Протягом останніх кількох років ми спостерігали, як Кейт часто свідомо вибирала одяг, наприклад, відходила від швидкої моди, купувала вінтажні та переношувала речі, які вона придбала під час навчання в університеті. Крім того, вона все частіше носить одяг екологічно чистих брендів і купує одяг із екологічно чистих матеріалів”, — розповідає експертка зі стилю монаршої персони.

Протягом багатьох років Кейт Міддлтон приділяла багато уваги образам покійної принцеси Діани та носила прикраси королеви Єлизавети II після смерті бабусі чоловіка у 2022 році.

На параді 2024 року дружина принца Вільяма продемонструвала кілька аксесуарів, одягнувши сережки з перлами Cassandra Goad, чорний клатч Mulberry і білі туфлі-човники Jimmy Choo. Чорно-білий капелюх Philip Treacy став доповненням королівського аутфіту.

До того ж, Кейт, Вільям та троє їхніх дітей разом відтворили кольори британського прапора, що також стало символічним.

Ольга Степанова

Recent Posts

Розкрадав гроші на бронежилетах: ексчиновнику “Укренерго” світить 6 років ув’язнення

Правоохоронці викрили колишнього начальника департаменту безпеки ПрАТ "НЕК "Укренерго", який розкрадав бюджетні кошти на закупівлі бронежилетів.…

14 секунд ago

The Economist: Сонце до 2040 року стане основним джерелом енергії людства

Аналітики дослідили темпи розвитку сонячної енергетики та дійшли висновку, що вона займе провідне місце серед…

22 хв. ago

У столичному готелі знайдено мертвим аташе посольства США

У київському готелі Hilton було знайдено тіло померлого аташе посольства Сполучених Штатів. Про це повідомляє  NV. Тіло…

24 хв. ago

Чи знизять в Україні призовний вік до 21 року: що говорять у Зеленського

В Україні не планують знижувати мобілізаційний вік до 21 року. За словами радника голови Офісу президента Михайла…

25 хв. ago

Податкова матиме інформацію про стан банківських рахунків українців за кордоном

Державна податкова служба України отримала позитивну оцінку Глобального форуму ОЕСР щодо зрілості системи управління інформаційною…

26 хв. ago

“Через 7-10 днів противник увійде в місто”: експерт розповів, що ЗСУ втратять Торецьк

Російські окупанти активно просуваються у бік Торецька. Проте Сили оборони ще мають можливості утримати місто. Про…

34 хв. ago