“Я мала 300 партнерів за рік”: дівчину звільнили з роботи через розпустне хобі

26-річну Енні Найт звільнили з корпоративної посади всього через п’ять днів після того, як роботодавці дізналися про її додаткову діяльність, пов’язану з платформою для дорослих.

Дівчина розповіла про свій досвід в програмі SBS Insight, висловивши шок через звільнення, причиною якого стало її ведення акаунта на OnlyFans. Енні, яка входить до 0,4% найкращих авторів контенту на цій платформі, зізналася, що на початку хвилювалася через цю роботу, але не очікувала, що це стане підставою для звільнення з основної роботи.

Через п’ять днів після прийняття на нову посаду вона отримала електронний лист із повідомленням про звільнення. У листі містилися скріншоти з її акаунта OnlyFans та вказувалося, що вона не отримала дозволу на ведення сторонньої діяльності, а також розмістила “порнографічні зображення” з використанням “нецензурної лексики”, повідомляє Daily Mail.

Енні зізналася, що була “розлючена” і “засмучена” цим рішенням, оскільки працювала на платформі з 2020 року з метою заробити на купівлю будинку. Вона оскаржила це рішення, але врешті вирішила залишити роботу, оскільки “ненавиділа її”.

“З певної точки зору я навіть рада, що мене звільнили. Тепер я значно щасливіша і маю більше свободи”, – поділилася Енні. Вона також зазначила, що нині заробляє набагато більше, ніж на своїй корпоративній посаді. 

Раніше цього року вона брала участь у “Шоу Кайла та Джекі О”, де відкрито говорила про своє життя та досвід, зокрема про те, що за рік у неї було 300 партнерів, і що секс допомагає їй почуватися добре. Вона також зазначила, що готова пробувати нові речі й інколи зустрічається з кількома людьми за день.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Ціни на золото б’ють рекорди, і це тільки початок: аналіз Bloomberg

Ціна на золото знову наблизилася до рекордно високого рівня на тлі посиленої уваги інвесторів на майбутні вибори…

3 хв. ago

Учні залишаться без відпочинку: школи скасовують осінні канікули

Система освіти стикається із серйозними викликами через військові дії та енергетичну кризу. У зв'язку з…

12 хв. ago

ТЦК посилюють “вилов”: мобілізація включає турбо режим

В одній з областей України значно посилюються заходи щодо оповіщення військовозобов'язаних та виявлення тих, хто…

21 хв. ago

Комунальники проведуть “рейди” по домівках боржників: за несплату доведеться відповідати

Українців, які не платять за централізоване водопостачання та водовідведення, попередили про початок відключень. Фахівці навідаються…

29 хв. ago

Нацбанк виводить з обігу частину грошей: де можна обміняти старі купюри

З метою оптимізації номінального ряду в Україні буде виведено з обігу частину гривневих купюр. Українці…

38 хв. ago

Переможця обрали за пульсом: в Японії пройшов чемпіонат із розслаблення (відео)

13 жовтня в неділю в Токіо пройшов чемпіонат із розслаблення. Про це пише видання Soranews24. https://www.youtube.com/watch?v=3snuSxrdCaI Зазначається, що…

47 хв. ago