Витівка принца Вільяма вдарила по його сім’ї: повівся з Кейт Міддлтон, як із ганчіркою

У 2011 році Кейт Міддлтон вийшла заміж за принца Вільяма. Це весілля стало найбільш обговорюваним, а їхнє сімейне життя щодня проходить під пильними поглядами підданих. Будь-яку появу подружжя на публіці, їхні жести не тільки розглядають, а й аналізують, а королівські біографи і неназвані джерела в палаці часом розкривають ті таємниці, які подружжя, напевно, хотіло б залишити за зачиненими дверима.

Не секрет, що принцеса не раз страждала від того, що чоловік звертає увагу на інших жінок. Це було як на початку їхнього роману, так і після того, як вони стали подружжям і батьками.

Одного разу Кейт Міддлтон навіть довелося поставити принцу ультиматум, який мало не зруйнував їхній шлюб. Після чергового випадку, коли сина короля Чарльза III застукали в нічному клубі в компанії жінок, Кейт була в сказі. Вона заявила, що принц поводиться з нею «як із ганчіркою». Його флірт з іншими боляче б’є по її репутації, адже й оточення теж сприймають дружину принца як безвольну особу.

Репутація принцеси понад усе. Фото: Getty Images

Про те, що подібні ультиматуми справді лунали, повідомила королівський експерт Кеті Нікол. Міддлтон була обурена і довго не могла пробачити чоловіка, в її словах відчувалася образа на нього, ревнощі.

«Вона роками терпіла, як дівчата вішаються на її бойфренда, і певний час вважала це кумедним і навіть втішним. Але після одного випадку поставила йому ультиматум і сказала, що щоразу, коли він так поводиться на публіці, він здешевлює її імідж, а також і свій власний», – наводить Нікол слова подруги Кейт.

Її вимоги, повідомляє Mirror, були очевидні: або принц Вільям не дозволяє собі такого, або їхньому шлюбу приходить кінець. Мабуть, він уперше усвідомив, що мало не зруйнував сім’ю, і взявся за розум.

Вільям вибрав сім’ю. Фото: Getty Images

Після цього принц не дозволяв собі подібних вільностей. Якщо фотографи й ловили зацікавлений погляд майбутнього короля, звернений на когось зі співрозмовниць або знаменитостей, то на відвертий флірт не було навіть натяків. Так тривало багато років, але коли Кейт потрапила до лікарні з онкологічним захворюванням, раптом заговорили, що у принца таємний роман.

Підозра впала на леді Роуз Генбері, давню знайому родини. У підсумку вона навіть звернулася по допомогу до адвокатів, які виступили зі зверненням, що її роман із принцом Вільямом – «повна брехня».

Роуз Генбері. Фото: Getty Images
Ткаченко Валентина

Recent Posts

Відновлення ядерного арсеналу: скільки це коштуватиме Україні — аналіз експертів

Аналітик BILD Юліан Рьопке повідомив, що українська влада "всерйоз" розглядає можливість відновлення ядерного арсеналу. Видання…

2 хв. ago

Скандал у Техасі: чоловіку загрожує смертна кара за неможливий злочин

У штаті Техас, США, готуються виконати смертний вирок щодо місцевого жителя, якого звинуватили у злочині,…

7 хв. ago

Інцидент на кордоні: у Польщі впала повітряна куля невідомого походження

На польському кордоні поблизу Білорусі виявили падіння повітряної кулі невідомого призначення. Поліція оточила територію та…

12 хв. ago

Meta вдарила по своїх: працівники позбулися роботи через махінації з талонами на їжу

Компанія Meta провела внутрішнє розслідування і звільнила 24 співробітників, які використовували талони на харчування для…

15 хв. ago

Тренди осені: що носити на роботу для стильного і професійного вигляду

Осінь — це ідеальний час, щоб оновити свій офісний гардероб. Цей сезон пропонує безліч трендових…

19 хв. ago

Штрафи без попередження: нові правила для ухилянтів

Незабаром в Україні можуть запровадити штрафи заочно для військовозобов'язаних, які не дотримуються вимог військового обліку.…

33 хв. ago