Живого місця не залишилося: Кадирову проводять пересадки органів, нічого не приживається

Беззмінний лідер Чечні Рамзан Кадиров часто називає себе вірним піхотинцем Путіна. Можливо тому всі його зникнення з публічного простору моментально привертають увагу громадськості. Ще б пак, Кадиров – ключова постать у російській політичній системі і його смерть може дестабілізувати ситуацію в чеченському регіоні.

Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!Підписатися

Вже багато хто звикли до того, що лідер Чечні Рамзан Кадиров регулярно йде у відпустку, не з’являється на публіці, проте згодом записує відео, покликані довести, що він у доброму здоров’ї. Разом з тим, у Мережі є нещодавні записи, на яких голова Чечні повільно та нерозбірливо говорить та практично не рухається.

Не дивно, що іноді з’являються чутки про серйозну невиліковну хворобу Кадирова. Найчастіше кажуть, що у Кадирова панкреонекроз – некроз підшлункової залози, і цей діагноз йому поставили ще 2019-го.

А нещодавно Telegram-канал “ВЧК-ОГПУ” написав, що голова Чечні Рамзан Кадиров пережив кілька трансплантацій.

Справа в тому, що голова Чечні Рамзан Кадиров вже давно почав випробовувати проблеми з нирками і тому часто їздив на обстеження та лікування за кордон.

Восени 2023 року Кадирову вперше намагалися пересадити нирку, але вона не прижилася. Також провалилися й інші спроби трансплантації органів донорів, які були його родичами. Але, здається, донорська нирка від його дядька Магомеда начебто прижилася.

“У вересні 2023 року Рамзана Кадирова було екстрено госпіталізовано до ЦКЛ. У ВІП-пацієнта розвинувся гострий панкреатит, на цьому фоні відмовили внутрішні органи”, – йдеться в повідомленні.

До речі, наприкінці літа до Грозного надійшло дуже дороге та найсучасніше медичне обладнання, необхідне для створення особливої ​​палати під потреби виключно однієї людини та її захворювання. Це була складна та довга “операція” в умовах санкцій.

Проте, відтоді лікарі ЦКЛ літають у Грозний, коли у голови Чечні чергове загострення захворювання. А сам він може уникати публікацій про госпіталізацію до ЦКЛ і вдавати, що “з ним все гаразд”.

Лисенко Катерина

Recent Posts

У Москві в руках чоловіка вибухнув ґаджет під час атаки на “Хезболлу”

У середу, 18 вересня, коли в Лівані відбулася друга хвиля вибухів пристроїв зв’язку, внаслідок якої…

12 хв. ago

Тарифи на воду в Україні можуть зрости: що про це відомо

В Україні існує необхідність у збільшенні тарифів на водопостачання та водовідведення.  Про це повідомив президент Асоціації, заступник гендиректора "Київводоканалу"…

19 хв. ago

Ніж у спину Путіна: союзниця Росії передає Україні боєприпаси – Reuters

Індійські виробники зброї продавали європейським країнам артилерійські снаряди, а ті передавали їх Україні. Нью-Делі не втручається, щоб…

24 хв. ago

Нардеп Юрій Камельчук написав заяву про вихід зі “Слуги народу”: які причини

Народний депутат Юрій Камельчук, який обрався до Верховної Ради від "Слуг народу", вирішив написати заяву…

29 хв. ago

Бійці ЗСУ без жодного пострілу захопили село в Курській області: подробиці

В Курській області Збройні сили України захопили населений пункт Ольговка без жодного пострілу. Вони зайшли…

31 хв. ago

“Сармат” долетить до Страсбурга за 3 хвилини: у Держдумі РФ пригрозили Європі балістичним ударом

Спікер російської Держдуми В'ячеслав Володін заявив, що заклик Європарламенту зняти обмеження на удари України вглиб…

37 хв. ago