У пологовому переплутали малюків: коли помітили підміну та чим все завершилося

В одній з лікарень Таїланду переплутали немовлят. Батько новонародженої дівчинки запідозрив помилку з боку медичного закладу, коли знову побачив дитину після декількох днів розлуки.

Про це пише The Thaiger.

Чоловік помітив проблему, коли його новонароджена донька набула іншого вигляду після того, як її розлучили з матір’ю та поклали до реанімації. Дитина, яку доправили до відділення інтенсивної терапії через прискорене дихання, мала інший вигляд, ніж на фотографіях, зроблених перед випискою з лікарні.

Батько наполіг на проведенні аналізів крові та ДНК, які показали, що його доньку дійсно підмінили на бірманську дитину. Після цього лікарня попросила вибачення і запропонувала спеціальні права на медичне обслуговування.

Після інциденту, інформація про який поширилася в соціальних мережах, радник міністра охорони здоров’я Таїланду Танакріт Джітарерат підтвердив помилку лікарні.

У лікарні вважають, що плутанина сталася під час звичайного огляду. Тож в медичному закладі організували зустріч з батьками, щоб обговорити компенсацію. Батько зажадав 200 тис. батів (250 тис. грн), які мають бути розділені з бірманською сім’єю.

Водночас інцидент викликав обурення і занепокоєння щодо лікарняних процедур і безпеки пацієнтів. Лікарня попросила вибачення і пообіцяла вдосконалити свої протоколи, щоб запобігти подібним помилкам у майбутньому. Переживання батька з приводу того, що трапилося, свідчать про те, що подібні помилки можуть завдати серйозного емоційного удару по родинах.

Коломієць Надія

Recent Posts

10 000 років тому мамонти вимерли через сильну алергію: щось закупорило їхні хоботи

Наступного разу, коли будете чхати й свербіти від нападу сінної лихоманки, також відомої як сезонний…

6 хв. ago

Чоловік оплачував чужу комуналку протягом 18 років (фото)

Кен Вілсон зі штату Каліфорнія (США) помітив, що з його оплатою за комунальні послуги щось…

18 хв. ago

Кейт Міддлтон переконала принца Вільяма піти на примирення з Гаррі

Кейт Міддлтон переконала чоловіка принца Вільяма привітати принца Гаррі з днем народження. Про це пише Express. Публічне…

27 хв. ago

“Попереду нова глава в історії людства”: розвідник із США зробив заяву про прибульців

Високопоставлений співробітник американської розвідки Джей Стреттон пообіцяв у своїх сенсаційних мемуарах розкрити всю правду про існування…

39 хв. ago

Як мешканцям багатоповерхівок пережити зиму без світла: поради експертів

Мешканцям багатоквартирних будинків варто подбати про автономне живлення насосної групи, яке забезпечить подачу тепла і…

48 хв. ago

Зсув ґрунту спричинив 200-метрове цунамі, яке 9 днів розхитувало Землю: його чули вчені на всій планеті

У вересні 2023 року вчені виявили таємничий сейсмічний сигнал, який тривав дев’ять днів поспіль. Міжнародна команда експертів…

59 хв. ago