Попався на гарячому: прихована камера показала, що кур’єр робить з посилками (фото)

Водій доставки Yodel потрапив на приховану камеру, коли перекидав посилки клієнтки через майже двометрові ворота. 33-річна Стеф Макінтош із Сент-Остелла (Велика Британія), яка очікувала на це замовлення, була шокована, побачивши відповідні кадри, пише видання New York Post.

Стеф дивилася телевізор, коли задзвонив телефон. Британка вирішила не підіймала слухавку, бо подумала, що це орудують шахраї, і тільки згодом побачила дві великі коробки на під’їзній доріжці, зрозумівши, що пропустила доставку. Коли жінка перевірила камери відеоспостереження, то була шокована через неприпустиму поведінку кур’єра.

“Ми купуємо речі гуртом для нашого бізнесу, а потім перепродаємо їх. В одному із замовлень були статуетки — кілька з них розбилися, але могло бути й гірше”, — розповідає пані Макінтош, яка працює бізнес-консультантом.

Клієнтка побачила на відео, як водій натискає на дзвінок, але вона чомусь не отримала жодного сповіщення. Далі працівник служби доставки замість того, щоб лишити коробки за огорожею, перекидає їх через ворота, залишивши пом’ятими та розтріпаними.

“Я поспілкувалась з менеджером в онлайн-чаті й хотіла, щоб мене запевнили в тому, що це більше ніколи не повториться. Однак офіційну скаргу залишити мені так і не дозволили. Крім того, буду вимагати компенсації збитків від компанії, у якої купувала товари, адже вони працюють з цією службою доставки напряму”, — зазначила Стеф.

Працівник служби доставки перекинув коробки через ворота Фото: SWNS

Пізніше з’явився офіційний коментар від представника Yodel.

“Безпечна доставка посилок є нашим пріоритетом. Шкода, що досвід пані Макінтош не відповідав високим стандартам, до яких ми прагнемо. Зробимо все від нас залежне, аби гарантувати, що це більше не повториться”, — заявив він.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

47 хв. ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

49 хв. ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

51 хв. ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

52 хв. ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

55 хв. ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

56 хв. ago