Подарунок з того світу: принц Гаррі отримав на день народження 10 мільйонів доларів

Принц Гаррі на честь свого 40-річчя він успадкував понад 10 мільйонів доларів. До його стану додалося кілька мільйонів фунтів стерлінгів із сімейного трастового фонду, заснованого його прабабусею, покійною королевою-матір’ю Єлизаветою. Єлизаветі було 94 роки на момент створення цього фонду.

За даними London Times, покійна прабабуся Гаррі створила трастовий фонд із сумою 19 мільйонів фунтів у 1994 році для виплат усім своїм правнукам, причому ці гроші не обкладаються податками. Очікується, що герцог отримає від 7 до 8 мільйонів фунтів стерлінгів.

Гроші повинні були бути розподілені між її молодими родичами з першим платежем у їхній 21-й день народження та другим платежем після досягнення ними 40-річного віку. Повідомляється, що брати отримали 7,9 мільйона доларів до 21 року та ще 10,5 мільйона до 40-річчя. Вважається, що прабабуся Єлизавета залишила Гаррі більше грошей, ніж Вільяму, оскільки старший син короля Чарльза ІІІ Вільям у майбутньому успадкує герцогство Корнуолл.

Гаррі та Чарльз ІІІ

“На той час було створено трастовий фонд. Це був спосіб, за допомогою якого королева-мати могла відкладати гроші на той час, коли її правнуки стануть старшими, і спосіб передати частину свого стану у спадок із вигодою для оподаткування”, – розповів колишній помічник палацу. “Це був спосіб закріпити за ними частину її майна”.

За інформацією Page Six, дружина Гаррі, Меган Маркл, влаштувала йому вечірку в Монтесіто, Каліфорнія, де вони мешкають. У свій знаменний день засновник Invictus Games отримав привітання від свого батька, короля Чарльза III, Вільяма та дружини його брата Кейт Міддлтон у соціальних мережах.

За інформацією видання, на день народження Гаррі також планувався дзвінок від родичів, незважаючи на напружені стосунки

“Бажаємо герцогу Сассекскому щасливого 40-річчя!” – йдеться в офіційному акаунті королівської родини X, який веде офіс Чарльза у Букінгемському палаці.

Уельсці перепостили повідомлення, додавши: “Бажаємо щасливого 40-річчя герцогу Сассекскому!”

У привітанні було використано фотографію 2018 року, на якій усміхнений Гаррі відвідує Dogpatch Labs у Дубліні, а Меган Маркл, здавалося, була обрізана. Автор Spare має напружені стосунки з Чарльзом та Вільямом з того часу, як він і актриса з Костюмів відмовилися від королівських обов’язків і переїхали до Північної Америки в січні 2020 року.

Зараз Гаррі та його дружина живуть у маєтку в Монтесіто вартістю 14 мільйонів доларів разом зі своїми дітьми: принцом Арчі та принцесою Лілібет

Відомо, що за декілька днів до свого 40-річчя Гаррі заявив, що його діти – “найкращий подарунок, який він колись отримував”.

“Кращий подарунок, який мені колись дарували, без сумніву, мої діти”, – сказав він. “Мені подобається бачити, як вони ростуть щодня, і я люблю бути їхнім батьком”.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Ще одна країна обмежила експорт зброї в Ізраїль

Німеччина тимчасово призупинила частину експорту військових озброєнь до Ізраїлю на тлі судових позовів, у яких…

9 хв. ago

Соловйов висміяв солдатів РФ у прямому ефірі. ВІДЕО

Державна пропаганда РФ надіслала чіткий сигнал своїм солдатам, що скаржитися на так звані «м'ясні штурми»…

22 хв. ago

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

З травня 2024 року в Україні введено нові правила мобілізації. Військовозобов'язані чоловіки зобов'язані пред'являти військово-обліковий…

26 хв. ago

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: секрети досвідчених дачників

На перший погляд може здатися, що немає жодної різниці в тому, коли саме слід збирати…

34 хв. ago

Естонія може вдарити територією РФ у разі загрози війни з НАТО

Новий план Північноатлантичного альянсу передбачає, що у разі нападу Росії, Естонія має право вдарити у…

48 хв. ago

Монгольські шамани на службі у Путіна: як атеїст КДБ перетворився на затятого язичника

Путін пішов шляхом багатьох інших диктаторів, почавши звертатися по допомогу до шаманів. Це, на думку…

49 хв. ago