У соцмережах повідомили, що Трампа “закрила собою” росіянка: її “тренер” прокоментував

Під час замаху на вбивство Дональда Трампа американського політика “врятувала” росіянка. Про це повідомили у Telegram-каналі з новинами Рязані.

Автори контенту запевнили, що Трампа “закрила собою” від куль дівчина з Рязані. Зазначається, що вона є майстеркою спорту з рукопашного бою і карате та ученицею тренерів Ольги Новікової та Євгена Жиріхова. З фото зрозуміло, що вона працює на кандидата у президенти тілоохоронницею.

За даними медіа, у 2000 році сім’я дівчини виїхала до США. Там вона працювала тренеркою та здобувала освіту, зокрема закінчила школу приватних охоронців. Ім’я охоронниці не повідомляється.

Фото, зроблене після замаху на вбивство Дональда Трампа (“росіянка” підтримує політика зліва) Фото: Getty Images

Журналісти видання “Комсомольская правда” зв’язалися з Жиріховим, але той підтверджувати, що на фото — його колишня учениця, відмовився.

“Я бачив фото, але там нічого не зрозумієш. До того ж якщо вона в мене й займалася, це було 25 років тому. Тоді федерація в нас була рукопашного бою. Взагалі ми інформації ніякої не давали, тому я підтвердити нічого не можу. Навіщо я даватиму інформацію неправдиву? Не знаю, хто це вигадав”, — заявив він.

У ЗМІ наголосили, що за понад 20 років людина може настільки зовнішньо змінитися, що впізнати її не зміг би навіть тренер.

Фото, зроблене після замаху на вбивство Дональда Трампа (“росіянка” підтримує політика зліва) Фото: Getty Images

Водночас російський політолог Олексій Чадаєв заявив, що на передньому плані фото з місця замаху можна побачити “російську каратистку з Рязані, яка переїхала в Америку на початку 2000-х”.

Нагадаємо, 13 липня кандидат у президенти США Дональд Трамп пережив замах на своє життя та отримав пошкодження вуха. 20-річний стрілець Томас Метью Крукс був застрелений Секретною службою. Сам політик заявив, що його врятував один випадковий рух головою.

Ольга Степанова

Recent Posts

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

5 секунд ago

Казкове альпійське місто назвали найбільш трендовим зимовим напрямком Європи цього року

Австрійське місто Зальцбург, розташоване в оточенні Альпійських гір, визнали найбільш трендовим напрямком для відвідування в зимовий…

3 хв. ago

Українці на межі: розкрито страшну статистику психічних розладів серед громадян

З початку повномасштабної війни психологічний стан українців досяг критичної точки. За словами Сергія Калінчука, керівника…

4 хв. ago

Учені створять найпотужніший генератор енергії на Землі: як і де він запрацює

У 2024 році почнуть роботу всі чотири реактори ядерного генератора "Барака" в Дубаї. Очікується, що…

8 хв. ago

Брат Кейт Міддлтон розповів, як вона змінилася після зустрічі з Вільямом

Брат Кейт Міддлтон у своїх нових мемуарах розповів про її стосунки з принцом Вільямом. Про…

9 хв. ago

У Росії почнуться проблеми зі снарядами на Курщині: Дикий про удар по складу в Торопці

Курське угруповування росіян повністю забезпечувалося боєприпасами зі складу у Торопці Тверської області, який напередодні уразили Сили оборони…

11 хв. ago