Зрада, розлучення, викрадення: в історії з хворобою Кейт Міддлтон зʼявилися нові деталі

Чутки навколо хвороби Кейт Міддлтон лише посилюються. Тепер інсайдери поширюють слова низки високопоставлених співробітників принцеси Уельської.

Чи спілкується Кейт Міддлтон зі своїми працівниками

Кілька старших співробітників зі штату Кейт досі не змогли побачити її або поговорити з нею, стверджує інформоване джерело. Співрозмовник додав, що вони навіть не знали про операцію, поки про неї не оголосили публічно. Тож ця новина захопила їх зненацька.

 – Лише кілька людей знають, що насправді відбувається, та вони тримають язика за зубами, – уточнив інсайдер.

Нагадаємо, що Кенсингтонський палац у січні оприлюднив заяву про планову операцію принцеси Кейт на черевній порожнині. Після двох тижнів у лікарні вона продовжила відновлення вдома у колі родини.

Повернутися до виконання королівських обовʼязків принцеса Уельська повинна після Великодня. Віряни західного обряду цього року відзначатимуть свято 31 березня.

Після виписки з лікарні, Міддлтон прийняла лише двох відвідувачів: свого свекра – короля Чарльза III та його дружину – королеву Каміллу.

Інсайдер зазначив, що пелена таємниці, яка огортає цю історію, лише посилює плутанину та занепокоєння станом принцеси Уельської.

Теорії змови навколо хвороби Кейт Міддлтон

Прихильники конспіративних версій висловлюють в мережі різні припущення щодо справжньої причини відсутності Кетрін у публічному просторі. Теорії коливаються від таємних сімейних проблем до бразильської підтяжки сідниць.

Олії у вогонь чуток підлила й фотографія, яку принцеса Уельська опублікувала з нагоди Дня матері у Великій Британії. Низка світових інформагенцій запідозрила, що знімок був відредагований. Кейт уже навіть встигла перепросити за це. Проте особливого ефекту це не дало.

Інсайдер повідомив, що для принцеси Уельської цей місяць був одним із найскладніших. Тому їй хочеться, щоби вся метушня вляглася якомога скоріше. Також співрозмовник запевнив, що вона прагне нарешті повернутися до роботи.

Ольга Степанова

Recent Posts

Антитренд цього сезону: ці речі треба викинути зі свого гардеробу

Так, усім відомо, що мода циклічна. Однак є такий одяг, який уже давно поза межами…

39 секунд ago

ТОП-4  фрази СРСР, які зруйнували впевненість у цілому поколінні

Декілька висловів з радянських часів досі впливають на наше життя. І часто ми цього навіть…

12 хв. ago

Створюють новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

В Україні готується до створення єдиного державного реєстру військовослужбовців. Член Комітету Верховної Ради з питань…

27 хв. ago

Українським водіям у Німеччині загрожують штрафи за “неправильні” номер

Українським водіям у Німеччині загрожують нові штрафи. Як передає "Хвиля", про це йдеться на офіційній сторінці для українських біженців…

42 хв. ago

Чому повітря в Києві не очищується швидко: назвали причину

У Вишгородському районі відбулася масштабна лісова пожежа, зазначили у Департаменту захисту довкілля і адаптації до…

52 хв. ago

The Guardian: У Путіна знали про операцію ЗСУ в Курській області, але не змогли підготуватися

Російське військове командування передбачало операцію ЗСУ в Курській області і протягом кількох місяців розробляло плани…

1 годину ago