Зарплата нижча за мінімальну: у короля Чарльза III оголосили нову вакансію

У Віндзорському палаці відкрили вакансію хатньої робітниці, якій обіцяють зарплату, нижчу за мінімальну. Оголошення про вакансію було розміщене на вебсайті королівської сім’ї.

Зарплата, яку пропонують претенденткам, — лише 10,57 фунтів стерлінгів на годину, що на 87 пенсів менше за мінімальну заробітну плату в країні в розмірі 11,44 фунтів стерлінгів.

Працювати доведеться по 40 годин на тиждень. Успішний кандидат на цю посаду допомагатиме підтримувати чистоту і порядок у королівській резиденції, насамперед у Віндзорському замку. В обов’язки також входить піклуватися про гостей у замку, працюючи п’ять днів на тиждень, включно з деякими вихідними, поїздками в інші королівські резиденції.

“Ви утримуватимете, прибиратимете та доглядатимете за широким спектром інтер’єрів і предметів, гарантуючи, що вони будуть представлені в найкращому вигляді. Навчаючись у своїх колег, ви набудете необхідних спеціальних професійних навичок, завжди прагнучи до найвищих стандартів. Ви дбатимете про гостей і працюватимете на передовій, щоб підтримувати функції та заходи. Розвиток і навчання тут є звичайною справою, і вас заохочуватимуть розвивати свої навички”, — йдеться в оголошенні.

Хоча основним робочим місцем буде Віндзорський замок, за необхідності обраному співробітнику нададуть житло. Йому також належить 25 днів щорічної відпустки, яка збільшиться до 30 днів і “обросте “преміями” за роки роботи.

Вони також отримають ненакопичувальний 15%-вий пенсійний план, батьківську плату і відпустку, дні волонтерства, а також пільги для підтримання фізичного і психічного благополуччя.

Великим плюсом для претендентів є досвід роботи у “сфері ведення домашнього господарства або гостинності”.

“Найголовніше, щоб ви прагнули освоювати нові навички та розвивати кар’єру у сфері гостинності. Ви уважні до деталей, пишаєтеся своєю роботою і прагнете до найвищих стандартів обслуговування та догляду. Ви здатні ефективно і гнучко працювати в команді, із задоволенням берете участь у різних завданнях і підтримуєте інших. Добре організований і з хорошими навичками управління часом, ви можете дотримуватися термінів і ефективно працювати, щоб виконати роботу. Перш за все, ваш проактивний підхід і здатність вирішувати нові завдання зроблять вас цінним активом для команди”, — обіцяє роботодавець.

Інші пільги включають 20%-ву знижку в магазинах Royal Collection Trust Shops і безкоштовні вхідні квитки в усі його філії.

Романчук Микола

Recent Posts

Яка буде зима 2024: несподіваний прогноз синоптиків

За словами завідувачки відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС України та НАН України, кандидата географічних…

45 секунд ago

ВР вирішила покарати українців великими штрафами: відібрали можливість підготуватися до зими

Верховна Рада Україна схвалила встановлення нових штрафів за заготівлю деревини та очерету. Такими діями нардепи…

10 хв. ago

Щось пішло не так: військові КНДР, які мали воювати за РФ, тікають з фронту

Майже два десятки північнокорейських солдатів втекли зі своїх позицій у Брянській та Курській області поблизу…

12 хв. ago

Іноземні партнери України вимагають радикально знизити мобілізаційний вік

Іноземні партнери України роблять серйозний тиск на уряд, наполягаючи на зниженні мобілізаційного віку. Причина цього…

23 хв. ago

Лавров має коханку, Кирил – величезні статки, а Володін – гей – розслідування Проєкту

Найбільша фобія впливових людей у Росії — розкриття їхніх "скелетів у шафі" на широкий загал.…

32 хв. ago

Дешевше не буде: скільки доведеться заплатити за 100 доларів наприкінці 2024 року

Курс долара в Україні наприкінці 2024 року може досягти нової психологічної позначки. Економіст Олег Пендзин вважає,…

38 хв. ago