Дагестан зробить те, що не змогла Чечня: розвал РФ не за горами

Президент Конгресу народів Дагестану в Україні, який воював у складі ЗСУ, Ахмад Ахмедов вважає, що Дагестан має всі шанси почати розвал Російської Федерації. РФ не здатна захистити свою Курську область, а на кордон із Україною стягує танки 1970-х років.

У програмі Валерія Савчука «Різні люди» Ахмедов зазначив , що Росія «вже не та, що за часів чеченських воєн», і знадобиться не більше трьох днів, «щоб Росії в Дагестані не стало».

Ахмедов підкреслив, що вважає за мету свого життя деокупацію Дагестану.

«Після першого вибуху після першого нальоту на російські військові частини на територію Дагестану вони протягом трьох днів зникнуть з цього регіону. Ми знаємо, наскільки російська людина боягузлива, наскільки слабкий цей окупант, ми знаємо їх нутро не з чуток», – сказав він.

Такий сценарій стане реальним, коли в Дагестані сформується достатня кількість диверсійних груп та коли сили опору будуть забезпечені озброєнням та технікою. РФ, за його словами, вже не є сильною країною, оскільки забагато сил втратила під час вторгнення в Україну.

Кремлю вже настільки не вистачає гарматного м’яса, що він бере африканців із бідних країн і змушує їх воювати зі свого боку у війні. Тож Дагестан росіянам не втримати, упевнений Ахмедов.

Він констатував, що у Чечні не вдалося вигнати росіян, оскільки російська пропаганда так працювала, що всі вважали чеченців терористами, які рубають голови та вбивають жінок у пологових будинках. Більше того, чеченців ніхто не підтримав, бо вважали, що це «внутрішнє питання Росії».

Війська РФ «розгладили» території Чечні так званими килимовими бомбардуваннями, внаслідок чого загинула 1/3 частина населення республіки.

«Погляньте, що сьогодні у Росії, які танки затягує Росія на території України – 1970-х років. Вони Курську область що неспроможні захистити. Якби Україна мала ще кілька десятитисячних корпусів, повірте мені, не тільки Курська область, там можна було б досить велику територію Російської Федерації відрізати, спокійно українці могли дійти до Краснодара, Сочі», – сказав Ахмедов.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Путін може вкрасти ціле покоління українських дітей через слабкість Заходу, — The Telegraph

Російська агресія проти України принесла неймовірні страждання українському народу, проте найбільш вразливою частиною населення стали…

4 хв. ago

Мобілізація з 21 року: комбриг Нацгвардії пояснив, чому це необхідно

Командир 13-ї бригади Нацгвардії «Хартія» полковник Ігор Оболєнський висловив пропозицію щодо зниження мобілізаційного віку до…

22 хв. ago

Зарплата нижча за мінімальну: у короля Чарльза III оголосили нову вакансію

У Віндзорському палаці відкрили вакансію хатньої робітниці, якій обіцяють зарплату, нижчу за мінімальну. Оголошення про…

30 хв. ago

Долар по 500? Хто підливає олію у вогнище девальвації

Економіст Віталій Шапран глибоко занепокоєний тенденціями, які впродовж останніх 12 місяців спостерігаються на валютному ринку…

33 хв. ago

До України сунуть заморозки: коли чекати та як зміниться погода цього тижня

Україну вже цього тижня очікує суттєве похолодання, коли в нічні години заморозки можуть бути помітні…

39 хв. ago

ТЦК дали українцям лише три дні, інакше біда: мобілізація “зростає, як на дріжджах”

Кабінет Міністрів України впровадив нові правила, які значно посилюють процедуру вручення повісток від Територіальних центрів…

51 хв. ago