Вперше за 3 роки: король Чарльз III офіційно привітав принца Гаррі з днем народження

У стосунках королівської сім’ї й принца-вигнанця Гаррі зрушився лід. Вперше за останні 3 роки король Чарльз III привітав свого сина з днем народження офіційно у соцмережах монаршої родини. І хоч повідомлення було лаконічним, але вже багато чого може значити про зв’язки принца Гаррі з батьком.

До привітання король Чарльз III прикріпив щасливе фото сина. Невідомо, чи справді стосунки між монархом і принцом покращилися, чи святкове повідомлення було опубліковане лише через те, що Гаррі святкує ювілей – 40-річчя.

“Вітаємо герцога Сассекського з 40-річчям!” – коротко написали члени королівської родини й додали до повідомленні емоджі тортика зі свічками.

Варто зазначити, що подібний стиль привітань є звичним для британської монаршої сім’ї й не вважається небагатослівним. Ідентичні святкові підписи красуються також на сторінці принца і принцеси Уельських Вільяма і Кейт.

Як пише Daily Express із посиланням на власні джерела, Чарльз III також має наміри особисто зв’язатися з принцом Гаррі й привітати його з ювілеєм. Такий жест може вказувати на те, що стосунки короля і його молодшого сина перестають бути настільки напруженими, як це було після того, як герцог відрікся монаршої сім’ї, переїхав до США і розповів про секрети Букінгемського палацу у своїх мемуарах “Запасний”.

Востаннє королівська сім’я вітала герцога Сассекського ще за часів, коли була живою королева Єлизавета II. Її крайнє послання онуку було опубліковане на 37-річчя принца Гаррі, тобто у 2021 році.

До слова, на офіційній сторінці брата принца Гаррі – принца Вільяма – все ще немає привітального повідомлення і, ймовірно, може не з’явитися. Принц Уельський вже кілька років тримає образу на молодшого брата й часто відмовлявся з ним зустрічатися навіть під час рідких поїздок герцога Сассекського до Великої Британії.

Оновлення. Принц і принцеса Уельські перерепостили до себе в InstaStories публікацію Чарльза III й написали від себе привітання: “Вітаємо з 40-річчям герцога Сассекського”.

Свій день народження принц Гаррі планує відсвяткувати в сімейному колі вдома в Монтесіто, Каліфорнія, США. Пізніше він мав би зустрітися із близькими друзями з усього світу, пише People.

Романчук Микола

Recent Posts

“Укрпошта” отримала перші 6000 повісток в електронному вигляді: як обирають адресатів

В Україні вперше відбувся централізований обмін повістками в електронному вигляді, в межах якого на сервери…

6 хв. ago

У Європі з’явилася перша країна, де електромобілів більше, ніж бензинових авто

У Норвегії оголосили, що кількість електромобілів на дорогах країни перевищила кількість бензинових авто. У цій…

14 хв. ago

У військовій історії такого ще не було: вибухи БК у Тверській області призвели до землетрусу

В світовій військовій історії ще не було випадків, коли влучання по складу БК, детонація і…

25 хв. ago

“Знищать усіх, окрім блазнів”: Безугла закликала звільнити Умєрова і Сирського

Нардепка Мар’яна Безугла закликала президента Володимира Зеленського відправити головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського та міністра оборони Рустема Умєрова…

34 хв. ago

Один з найбагатших музикантів світу арештований у США без права внесення застави

Американський репер, музичний продюсер й актор P. Diddy (справжнє ім'я – Шон Комбз), якого на…

42 хв. ago

Німеччину атакують комахи-чужинці: вони перегризають кабелі та знищують паркани

На півдні Німеччини швидко поширюється інвазивний вид мурах Tapinoma magnum, який у природі мешкає у…

49 хв. ago