Борода принца Вільяма наробила галасу в мережі. Фото

Британський принц Вільям тимчасово перестав голити бороду і спровокував масове обговорення своєї щетини в мережі. Інтернет-користувачі в захваті від нового іміджу Його Високості й називають образ надзвичайним.

Рішення не голити обличчя принц Вільям ухвалив 1,5 тижні тому. Ще 5 вересня на офіційній сторінці принца і принцеси Уельських в Instagram були опубліковані відео, на яких Його Високість мав щетину. А на останніх знімках він красувався вже із короткою бородою.

Член королівської сім’ї вийшов представляти свого батька короля Чарльза III під час Параду суверенів у Королівському коледжі ВПС у Кранвелі, Англія, в новому амплуа. Як військовий, він одягнув форму командира авіації й начепив чимало медалей на неї, а також зірку і стрічку лицарського ордена Підв’язки.

“Я радий бачити тут стільки сімей та друзів. Хоч я не закінчував навчання на цьому плацу, я закінчив тут льотну підготовку, тому я знаю дещо про святкування, які відбудуться пізніше, тому я обіцяю, що займу лише кілька хвилин вашого часу!” – казав принц Вільям під час своєї промови, пише FoxNews.

Після публікації фото з події фоловери сім’ї Уельської вибухнули в коментарях компліментами й закликами зберегти бороду:

  • “Принц Уельський з бородою ще симпатичніший!”
  • “Ця борода вам дуже пасує, і ви сьогодні мали надзвичайно гарний вигляд”.
  • “Він виглядає набагато красивішим! Мені подобається”.
  • “Зараз він на стадії неохайності. Йому потрібно відростити її до такої міри, щоб вона стала належним чином доглянутою, як борода Георга V. Батько і дід Вільяма відростили гарні бороди, але згодом обидва їх збрили”.
  • “Борода допоможе залучити ще принаймні кілька мільйонів до нашої справи”.
  • “Йому точно варто залишити бороду. Ого”.

Однак, дехто згадав про його молодшого брата принца Гаррі, який, до речі, сьогодні святкує своє 40-річчя. Фоловери розкритикувати “дріб’язковість” принца Вільяма і пригадали йому критику 2018 року.

  • “Так багато коментарів “люблю бороду”, на 100% від тих самих людей, які закликали Гаррі поголитися”.
  • “Гадаю, це правда, що Гаррі сказав у своїй книзі про Вільяма, який влаштував істерику через те, що він не міг носити бороду на своєму весіллі, і злився, що Гаррі зміг це зробити. Ніколи не думав, що Вільям такий дріб’язковий і заздрить Гаррі. Гадаю, тепер, коли бабуся померла, борода залишилася”.

Нагадаймо, із бородою принц Вільям з’являвся місяць тому на відеозверненні з Кейт Міддлтон. Вони разом записали відео для спортсменів Великої Британії з нагоди завершення Олімпіади-2024 у Парижі.

Романчук Микола

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

2 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

10 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

17 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

22 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

29 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

39 хв. ago