Приховувала страждання: ЗМІ детально дізналися про стан хворої на рак Кейт Міддлтон

Стан здоров’я Кейт Міддлтон викликає особливу увагу, адже принцеса Уельська продовжує боротьбу з раком. І останні пів року видалися для неї дуже тяжкими.

У матеріалі Ntnews розповіли детально, з якими труднощами зіткнулася дружина принца Вільяма на початку боротьби із хворобою. Ситуація зі станом її здоров’я була на початку гіршою, ніж передбачалося.

Кейт Міддлтон бореться з раком — з’явилися нові деталі

В останні місяці Кейт Міддлтон привертала увагу своєю стійкістю та рішучістю у боротьбі з раком. Попри серйозні випробування, які їй довелося пережити, вона намагається обережно повернутись до своїх офіційних обов’язків. Однак, як показали нещодавні повідомлення у ЗМІ, початкові етапи її боротьби із хворобою були важчими, ніж це було відомо раніше.

Коли Кейт Міддлтон вперше дізналася про свій діагноз, її життя перевернулось і останні пів року для її сім’ї видалися надзвичайно складними. Вона відкрито визнала, що планує повертатися до громадських заходів, але підкреслювала, що ще не вийшла з важкого періоду.

Кейт намагалася приховувати свої страждання, щоби не привертати зайвої уваги та підтримувати позитивний імідж. Однак, попри стійкість, вона переживала тривалі та болючі етапи лікування, і процес відновлення був далеко не легким.

У червні після тривалого періоду мовчання принцеса Уельська записала повідомлення, в якому відкрито говорила про своє здоров’я. Вона висловила подяку за підтримку та наголосила, що прогрес іде, хоча й бувають дні, коли лікування робить її вразливою. Кейт також зазначила, що під час хороших днів, коли вона почувається краще, вона прагне максимально використати цей час для виконання своїх королівських зобов’язань.

Нещодавно Кейт з’явилася на заході Trooping the Colour, що стало значним кроком на шляху до відновлення. Хоча дружина Вільяма, як і раніше, не готова до повного та регулярного робочого навантаження, її повернення було сприйнято як позитивний знак, що свідчить про те, що її стан поступово покращується.

Ольга Степанова

Recent Posts

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

9 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

22 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

37 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

37 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

49 хв. ago

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

1 годину ago