Чому у Путіна звинуватили Казахстан у затопленні: погляд

Надійшла нова інформація. "Представник Путіна на Уралі" знайшов винного в тому, чому їх там тепер затоплює.

Виявляється, це Казахстан. Вони не узгодили скидання води. Про те, чи при цьому керувалися казахи «нацистськими міркуваннями» — вони мовчать. Але скоро, мабуть, знайдуть якісь сліди, пише експерт Петро Олещук, «Фейсбук».

Що ж до України — «знайшли»? Довели за підсумками тижневих тортур незрозумілих підозрюваних, що ті «їхали до Києва, щоб отримати там мільйон карбованців», що, на думку російських спецслужб, безумовно «доводить» залучення до терактів України.

Так виявляється, що їхня «велика і прекрасна країна» оточена скрізь якимись недоброзичливцями, які їх чомусь не люблять. Фіни з естонцями та латвійцями закривають кордони. Вірмени припиняють союзницькі відносини. У Молдові щось «погане» замишляють. Про Україну вже й говорити нема чого. А тепер ще й Казахстан злив воду. І прекрасні надміцні греблі, збудовані російським генієм, не витримали. Два тільки у них нормальні сусіди — Китай і КНДР. Запитань не ставлять зайвих.

А з казахами стає дедалі цікавіше. Нещодавно агресивний депутат Думи, прізвище якого не заслуговує на якусь згадку, почав загрожувати Казахстану «денацифікацією». Чому вони вирішили нападати на державу, через яку йде один із важливих пакетів «паралельного імпорту» — окрема тема. Це нагадування всім, хто думає «вигідно заробити» на торгівлі із цими прекрасними людьми.

Але факт залишається фактом. Дедалі частіше від офіційних російських представників звучать погрози та звинувачення на адресу Казахстану. Чесно кажучи, не дуже вірю в їхню реалізацію. Це зона впливу Китаю, тому лізти туди росіянам вкрай нерозумно.

Але постійні претензії, погрози та невдоволення всіма сусідами однаково показові. Завжди ці сусіди заважають «великій і прекрасній державі» жити. Самим своїм існуванням.

Ну та ще. На Заході популярна думка, що варто щось росіянам «віддати» і ті одразу зупиняться. Вони просто хочуть «захиститися від НАТО/зберегти зону впливу/захистити російськомовних». Це все «Україна винна», бо одного разу на них не так глянула. А решта сусідів у чому винні? Чому вони постійно нападають на ВСІХ сусідів? Фінляндія, Литва, Латвія, Естонія, Польща, Україна, Грузія… І це сусіди, на яких вони нападали лише за сторіччя. Чи скрізь була якась страшна загроза для них? Підступний фінський імперіалізм хотів захопити Росію?

Можливо, час уже визнати очевидне? Вони просто агресивні імперські злодії, які хочуть захопити все, а тому постійно висловлюють до всіх претензії.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

5 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

5 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

5 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

5 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

5 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

5 години ago