Трамп запропонував використати армію проти «внутрішнього ворога» у день виборів президента

Кандидат у президенти США Дональд Трамп запропонував у день виборів задіяти армію для боротьби із «внутрішнім ворогом». Він заявив, що його непокоїть не хаос з боку його прихильників чи іноземних діячів, а «радикальні ліві безумці».

Про це повідомляє CNN .

Під час інтерв’ю каналу Fox News Трамп назвав велику проблему людей усередині США. За його словами, у країні є «погані» та «хворі» люди.

«Я думаю, що велика проблема – це люди зсередини. Ми маємо дуже погані люди. Ми маємо хворих людей. Радикальні ліві безумці… Я думаю, що з цим легко впорається Національна гвардія, якщо це необхідно, або військові, якщо це дійсно необхідно, тому що вони не можуть цього допустити», – сказав Трамп.

Водночас він применшив загрозу з боку своїх виборців, коли його запитали, чи чекає він на хаос у день виборів.

Коли ведуча згадала про те, що Міністерство юстиції заарештувало та звинуватило громадянина Афганістану, який імовірно планував теракт у день виборів президента США, а також заговорила про загрозу «зовнішніх агітаторів» та нелегальних іммігрантів, Трамп перейшов до розмови про політичних опонентів.

«Я думаю, що велика проблема – це ворог зсередини. Навіть не ті люди, які прийшли та руйнують нашу країну, до речі, повністю руйнують нашу країну, міста, села, вони затоплені», – сказав Трамп, маючи на увазі іммігрантів.

У відповідь штаб віце-президента США Камали Харріс ухопився за коментар колишнього президента, заявивши, що його слова мають «стривожити кожного американця».

Вибори в США відбудуться вже за кілька тижнів, 5 листопада. Основними кандидатами на пост глави держави є колишній президент Америки Дональд Трамп (від Республіканської партії) та чинний віце-президент Камала Харріс (від Демократичної партії).

Лисенко Катерина

Recent Posts

Економічне бронювання відкладуть: від чого залежатиме рішення

В Україні може продовжитися практика економічного бронювання від мобілізації. Це питання можуть вирішити наприкінці 2024…

7 хв. ago

Назвали знаки Зодіаку, яким тригон Марса, Сатурна та Сонця принесе неймовірну удачу

Ми вийшли з коридору затемнень і хоча його дія зберігаєтеся ще кілька тижнів після нього,…

22 хв. ago

Північним мостом сьогодні обмежать рух

У столиці частково обмежать рух транспорту Північним мостом. Про це повідомили у «Київавтодорі». Обмеження триватимуть з 8:00…

30 хв. ago

Кадиров погрожує “гаманцю” Путіна, а диктатор мовчить

Самопроголошений лідер Чечні Рамзан Кадиров публічно оголосив "кровну помсту" декільком російським політикам. Зокрема, сенатору від…

41 хв. ago

Вакарчук назвав ім’я співака, якого вважає гідним стати своєю заміною

Святослав Вакарчук – людина дуже вибаглива як до себе, так і до оточення. Та, схоже,…

53 хв. ago

ГУР доповіла про знищення в Росії Ту-134

Головне управління розвідки доповіло про знищення в ніч з 12 на 13 жовтня військово-транспортного літака…

1 годину ago