“Живий Нострадамус” стверджує, що до Землі наближається величезний астероїд

37-річний екстрасенс Атос Саломе з Бразилії, якого прозвали “живим Нострадамусом”, попередив, що його пророцтва справджуються, зокрема й про величезний астероїд, що має пролетіти повз Землю протягом кількох днів. Про це пише Metro.

Деякі з передбачень Атоса Саломе на 2024 рік уже збулися. Після глобального збою в роботі Microsoft багато користувачів соцмереж почали згадувати заяву Атоса, що світ перебуває на порозі електронної війни. Раніше бразильський екстрасенс стверджував, що завдяки своїм паранормальним здібностям він міг би легко передбачити смерть королеви Єлизавети II та інші знакові події.

Деякі з його страшних заяв пов’язані з появою у зброї технології електромагнітного імпульсу (ЕМІ) і розширенням використання штучного інтелекту. Атос раніше говорив, що ці досягнення в сучасній війні та випробування зброї ввергнуть світ у “три дні темряви” до кінця 2024 року.

Чоловік став провідним фахівцем у світі парапсихологіїФото: Daily Star

Гігантський астероїд розміром до 1 575 футів, як очікується, пролетить повз Землю у вівторок, 17 вересня, зі швидкістю, що у 26 разів перевищує швидкість звуку, повідомляє Live Science з посиланням на NASA. Він пройде в межах 0,62 мільйона миль від Землі. За космічними мірками це дуже мало, але все ж досить далеко, щоб не викликати занепокоєння у людей.

“28 липня цього року я знову опублікував у своєму Instagram відео про астероїд, передбачивши, що у вересні НАСА зробить оголошення, яке підтверджує, що він вийде на курс зіткнення із Землею до листопада. Мої передбачення — це не збіги. Вони обґрунтовані і збуваються”, — зазначив Атос.

Екстрасенс також передбачив квітневу аварію Microsoft Crowdstrike, внаслідок якої постраждали авіація, залізничний транспорт, роздрібна торгівля і лікарні після того, як мільйони комп’ютерів вийшли з ладу.

Романчук Микола

Recent Posts

Українці можуть бути без світла взимку до 18 годин на добу, – прогноз ООН

В ООН заявили, що цієї зими українцям варто очікувати довготривалі відключення електроенергії. Світла може не бути…

4 хв. ago

Онкохворий король Чарльз ІІІ зробив емоційну заяву

Онкохворий король Великої Британії Чарльз ІІІ зробив емоційну заяву. Звернення монарха опубліковано в Instagram. Британський суверен висловив…

17 хв. ago

Іран готував ліквідацію керівництва Ізраїлю: у списку був Нетаньяху і міністр оборони

Іранські спецслужби завербували ізраїльського бізнесмена для фізичної ліквідації вищих посадових осіб, включно з прем'єр-міністром Біньяміном Нетаньягу,…

19 хв. ago

У YouTube разом із лайками з’явилася кнопка “Хайп”: як вона працює

Головний відеохостинг планети YouTube почав розгортати нову функцію для користувачів. Це незвичайна опція – вона пропонує глядачеві…

20 хв. ago

Повістки поштою: навіть якщо ТЦК наплутали з адресою – на вас чекає арешт рахунків і майна

Укрпошта почала розсилати перші 6000 повісток без участі працівників ТЦК. Народний депутат України Ігор Фріс…

24 хв. ago

Українці без прописки можуть отримати великі штрафи: деталі

В Україні існує чітке законодавство, яке регулює вимоги до прописки громадян та іноземців. За їхнє…

29 хв. ago