Найволохатіша дитина у світі стане братом: у соцмережах сперечаються, наскільки “кошлатим” буде малюк

Юний бразилець Жуан Мігель викликав фурор в інтернеті: багато хто стверджує, що хлопчик має вигляд дорослого чоловіка, попри те, що йому менш ніж два роки від народження. Про це пише британське видання Daily Star.

Його батьки, мама Ейн Кароліна і тато Йонас, уже кілька місяців викладають відео з хлопчиком у TikTok на каналі BabyJoaoMiguel13, зібравши понад 438 тис. підписників. Дитина вкрита з ніг до голови густим каштановим волоссям, у неї величезні брови і на голові більше волосся, ніж у більшості середньостатистичних хлопців.

У нього також є невелика борода, через що в соціальних мережах з’явилося безліч коментарів, зокрема про те, що “його борода краща, ніж у більшості чоловіків”.

Батьки Жуана Мігеля нещодавно повідомили, що чекають на ще одну дитину, хлопчика. Ця новина зібрала понад 10 мільйонів лайків, водночас змусивши більшість людей робити припущення про те, наскільки волохатим буде їхній малюк.

У Жуана Мігеля діагностували гірсутизм, що означає, що його волосся росте швидше, ніж у його однолітків. Хлопчик уже народився з густим волоссям, та воно продовжує рости.

Після його народження мати малюка звернулася до ендокринолога, проте лікар сказав, що “зробити нічого неможливо”, оскільки у хлопчика генетичне захворювання.

Тато Йонас пояснив, що це захворювання насправді сімейне, і що воно є в нього самого, як і в його мами та дідуся.

“Це від моєї матері. Я народився таким, вона теж і мій дідусь теж. З часом кількість волосся зменшується, але його все одно багато. Це просто питання естетики”, — сказав Йонас.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

35 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

36 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

38 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

48 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

50 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

52 хв. ago