27 ванних кімнат: спадкоємець мільярдера показав один із найбільших будинків Америки (фото)

Спадкоємець мільярдера Тоні Прітцкер, який керує мережею готелів Hyatt, показав один із найбільших маєтків Америки. На будівництво елітного помешкання площею 4645 кв.м пішло шість років. Всередині є 16 спалень, 27 ванних кімнат, тенісний корт, баскетбольний майданчик, басейн на схилі скелі, окремий гостьовий будинок, боулінг та приватний кінотеатр. Про це пише видання Business Insider.

Будинок Тоні Прітцкера Фото: Anthony Barcelo

Об’єкт нерухомості виставили на продаж у жовтні 2024 року після того, як його власники, Тоні та Жанна Пріцкер, уклали мирову угоду, завершили складний та довготривалий процес розлучення та розподілу майна, що почався ще у 2022-му.

На будівництво елітного помешкання пішло шість років Фото: Anthony Barcelo

Журналісти газети The Wall Street Journal зазначають, що оцінений в $195 млн маєток може стати найдорожчим з-поміж усіх проданих до цього. Попередній рекорд належав магнату Джеффу Безосу, який продав своє житло в Лос-Анджелесі за $165 млн.

Найдорожчий маєток Америки

Екстер’єр розкішного особняка виконаний з вапняку, а в інтер’єрі переважають сталь та скло. З вітальні відкривається панорамний вид на місто. У ясний день навіть можна побачити Тихий океан.

У будинку є 16 спалень та 27 ванних кімнат Фото: Anthony Barcelo

До послуг мешканців власний оздоровчий центр, внутрішній дворик з фонтанами та місцями для сидіння, задній двір з відкритою кухнею, двома грилями й піччю для піци, мармуровий басейн завдовжки 75 футів (близько 23 м) та стоянка на 80-100 автомобілів.

“Сьогодні ніхто такого вже не будує. Це найкращий будинок, який я коли-небудь бачив”, — зазначив в інтерв’ю журналу агент з продажу елітної нерухомості Стівен Шапіро.

До послуг мешканців власний оздоровчий центр, внутрішній дворик з фонтанами та місцями для сидіння та задній двір з відкритою кухнею Фото: Anthony Barcelo
До послуг мешканців власний оздоровчий центр, внутрішній дворик з фонтанами та місцями для сидіння та задній двір з відкритою кухнею Фото: Anthony Barcelo

Хто такий Тоні Пріцкер?

Тоні Пріцкер — один зі спадкоємців мережі готелів Hyatt Hotels, а також голова та генеральний директор Pritzker Private Capital. Упродовж 33 років був одружений з Жанною Пріцкер (з 1989-го), подружжя виховує шістьох дітей. Згідно з нещодавньою оцінкою Forbes, статки багатія становлять 4,1 мільярда доларів.

Тоні Прітцкер з колишньою дружиною Фото: Stefanie Keenan
Романчук Микола

Recent Posts

“У Львові вже безпечно”: які пільги скасовують для українських біженців в Європі

Українські біженці в різних країнах стикаються з серйозними труднощами у доступі до захисту та допомоги.…

58 хв. ago

“Варшава була частиною Російської імперії”: Медведєв пригрозив Польщі і закликав “не будити звіра”

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв у черговому нападі агресії пригрозив цивілізованому світу війною. Також він…

1 годину ago

Довелося викликати поліцію. “Z-патріот” напав на Кашпіровського під час виступу (відео)

Відомий російський психотерапевт Анатолій Кашпіровський зазнав нападу під час виступу одного з міст Росії. Одного…

1 годину ago

«Слуги народу» готові повним складом вирушити на фронт: за яких умов

Про це розповів голова фракції «Слуги народу» у Верховній Раді України Давид Арахамія. Відповідна заява пролунала у…

2 години ago

По Україні вдарять заморозки: чи повернуться відключення світла через це

В Україну найближчими днями прийдуть перші заморозки, але зниження температур не призведе до повернення графіків відключення…

2 години ago

Найбільший Супермісяць 2024 року: коли відбудеться і чого чекати

Астрологиня Анжела Перл розповіла, що обіцяє нам повний Місяць 17 жовтня в знаку Овна, а також…

2 години ago