Жінка дізналася, що дитяча “одержимість” чоловіка може коштувати цілий статок

31-річна Маделін Брайс із Канзас-Сіті (штат Міссурі, США) не підозрювала, що її чоловік 29-річний Хуан Пардо зберігає рідкісні картки із зображенням покемонів, які можуть коштувати серйозних грошей. Про це жінка розповіла в одному зі своїх відео в TikTok.

Жінка навіть не здогадувалася, що в їхньому будинку знаходиться “золота жила”.

@madelinebrice.jpg and he has another book thats totally full! #pokemon #pokemoncards #pokemontiktok #pokemoncommunity #pokemonpulls #pokemoncollector ♬ original sound – madelinebrice.jpg

Хуан Пардо почав збирати картки із зображенням покемонів у п’ятирічному віці, коли захопився популярним телешоу. Зараз він може похвалитися колекцією з 1 500 карток, які дбайливо зберігаються в ламінованій книзі. За допомогою програми чоловік відсканував перші 670 карток, які оцінюються приблизно в 1,5 тисячі фунтів стерлінгів. Він вважає, що вся його колекція може коштувати від 3 до 4 тисяч фунтів стерлінгів.

“Я знала, що він фанат покемонів. Але я була вражена, коли він розповів мені, скільки вони коштують”, — сказала Маделін.

Хуан Пардо почав збирати картки із зображенням покемонів у п’ятирічному віціФото: TikTok

Багато карток були куплені мамою Хуана в Walmart за ціною близько 20 фунтів стерлінгів за коробку. Хлопець, який регулярно грав у карткову гру “Покемон”, перестав захоплюватися нею після вступу до університету, але його мати вирішила не полишати незвичайне хобі.

“Це моя колекція, але в основному вона належить їй. Я був у повному шоці, коли зрозумів, скільки вони коштують. Я думав, що це всього лише кілька сотень доларів”, — зазначив Хуан.

Найціннішою карткою є Reverse Holo Charmander, вартість якої наразі становить 175 фунтів стерлінгів. Попри потенційне багатство, Хуан не планує продавати свій скарб дитинства найближчим часом.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Чоловік відмовився поступитись місцем людині з інвалідністю: у мережі йому «аплодують стоячи»

Чи не в кожного досвідченого мандрівника хоча б раз у житті просили помінятися місцями. Причини можуть…

11 хв. ago

Росія сховала за кордоном мільярди доларів, які неможливо заморозити, — аналітик

Навіть всупереч міжнародним санкціям, за час повномасштабного вторгнення РФ в Україну, російським резидентам вдалося накопичити…

25 хв. ago

Ціни на оренду житла “злетіли до небес”: скільки коштує квартира у Києві, Львові та Дніпрі

Бум на житло в Україні. Вартість оренди суттєво зросла разом із попитом. Окрім початку навчального року,…

37 хв. ago

У РФ у районі золотовидобувної ділянки розбився вертоліт з бізнесменами: подробиці (фото)

У Амурській області Росії сталася авіакатастрофа за участю легкого багатоцільового гелікоптера Robinson R66. Це сталося…

47 хв. ago

“Послам приготуватися?”: Безугла проситься до комітету Ради з зовнішньої політики

Народна депутатка Мар'яна Безугла написала заяву про звільнення з посади заступника голови Комітету з питань нацбезпеки, оборони…

59 хв. ago

Наречена мільярдера Джеффа Безоса розповіла про бажання вийти за нього заміж

54-річна американська журналістка Лорен Санчес розповіла про плани на весілля з мільярдером Джеффом Безосом, 60.…

1 годину ago