У Берліні понад 50% повій – українки: стаття Die Welt розбурхала мережу

У німецьких борделях Берліну працюють повіями понад 50% українок. Їх кількість стрімко зросла з 2022 року, коли почалось повномасштабне вторгнення.

Про це пише Die Welt із посиланням на організацію соціального забезпечення у Берліні.

“Раніше українських жінок у цій сфері було мало. Більшість жінок, з якими ми працюємо в Берліні, насправді походять зі Східної Європи: Болгарії, Румунії та Угорщини, а тепер і з України. У публічних будинках зараз близько 50 відсотків, я б сказала. Там багато дуже молодих жінок, які приїхали сюди через війну”, — каже Мія, соціальний працівник, що опікується жінками, які працюють у сфері проституції.

За словами жінки, більшість жінок кажуть, що це тимчасова робота і вони припинять займатися проституцією через кілька місяців, а потім повернутися до України. Проте з часом все менше жінок покидає цю професію і починають в ній вкорінятись.

Зауважимо, що з 2002 року у Німеччині легалізовані секс-послуги та проституція. Тобто жінки, які працюють у цій сфері отримують офіційну зарплатню, мають соціальний пакет тощо.

Проте українці в мережі зустріли цю новину шквалом емоцій. Дехто стверджував, що ця статистика брехня і створена для “шуміхи”. Хтось просто жартував та підтримував українок, які обрали таку професію.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

WSJ: Путін перебуває під тиском

За кілька місяців до «інавгурації» президента Володимира Путіна у травні 2024 року представники Міноборони РФ…

19 хв. ago

Експертка спрогнозувала, яким буде курс долара до кінця року

Фінансова експертка Олена Сосєдка розповіла, що фінансова підтримка Міжнародного валютного фонду допоможе стабілізувати ситуацію на…

34 хв. ago

В Ірпені з п’ятого поверху гуртожитку вистрибнув голий чоловік. ВІДЕО

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. За даними очевидців, після падіння «трюкач» вижив, але зламав кінцівки.…

49 хв. ago

Стало відомо, яким буде щомісячний платіж за економічне бронювання від мобілізації

Щомісячний платіж за економічне бронювання від служби в українській армії складатиме для чоловіків 20-30 тисяч гривень. Про…

1 годину ago

Повістки в Україні вручатимуть по-новому: що хочуть змінити

В Україні продовжується процес вручення повісток військовозобов'язаним чоловікам через повномасштабну війну. Наразі цей документ можуть виписати у…

1 годину ago

Хризантеми восени: як правильно висаджувати квіти

Хризантеми вважаються окрасою будь-якої ділянки. Коли вже все відцвіло, вони можуть бути яскравим промінцем на…

1 годину ago