Трамп відмовився від нових передвиборчих дебатів із Гарріс

Колишній президент США Дональд Трамп заявив , що не планує брати участь у ще одних передвиборчих дебатах із кандидатом від демократів Камалою Гарріс .

«Коли боксер програє бій, перші слова, що він вимовляє, це: «Я хочу реванш». Опитування ясно показують, що я виграв дебати проти товариша Камали Харріс, ліворадикального кандидата від демократів, у ніч на вівторок, і вона одразу вимагала другого раунду дебатів. Камала має зосередитися на тому, що їй слід робити протягом останнього майже чотирирічного періоду. Третіх дебатів не буде», – написав він у своєму акаунті в соціальній мережі Truth Social .

Трамп додав, що Гарріс та президент США Джо Байден зруйнували країну та розвалили середній клас.

За даними опитування CNN і SSRS, більшість американських виборців (63%) заявили про перемогу Харріс у дебатах із Трампом. Перед дебатами думки тих самих виборців щодо того, який кандидат виступить переконливіше, розділилися порівну: 50% вважали, що Харріс виглядатиме краще, а 50% — що Трамп.

Після попередніх дебатів, у яких брав участь чинний президент Джо Байден, 67% учасників аналогічного опитування передали Трампу.

Водночас, голоси респондентів при відповіді на запитання, хто з претендентів на пост президента краще розуміє їхні потреби, розділилися майже порівну: 44% відповіли, що Харріс, а 40% — що Трамп.

Більшість учасників опитування вважають, що з економічними завданнями Трамп упорається краще, ніж Гарріс (55% проти 35%). Більше половини респондентів (54%) також заявили, що вони «певною мірою впевнені» у здібностях Гарріс і Трампа керувати країною. При цьому 36% заявили про повну довіру до Трампу, а 32% — Гарріс.

Теледебати Трампа та Гарріс пройшли у Філадельфії. Їхнім організатором виступив телеканал ABC. За підсумками заходу Трамп заявив, що це були його «найкращі дебати за весь час», оскільки він протистояв не лише Гаррісу, а й двом ведучим.

Лисенко Катерина

Recent Posts

WSJ: Путін перебуває під тиском

За кілька місяців до «інавгурації» президента Володимира Путіна у травні 2024 року представники Міноборони РФ…

14 хв. ago

Експертка спрогнозувала, яким буде курс долара до кінця року

Фінансова експертка Олена Сосєдка розповіла, що фінансова підтримка Міжнародного валютного фонду допоможе стабілізувати ситуацію на…

29 хв. ago

В Ірпені з п’ятого поверху гуртожитку вистрибнув голий чоловік. ВІДЕО

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. За даними очевидців, після падіння «трюкач» вижив, але зламав кінцівки.…

44 хв. ago

Стало відомо, яким буде щомісячний платіж за економічне бронювання від мобілізації

Щомісячний платіж за економічне бронювання від служби в українській армії складатиме для чоловіків 20-30 тисяч гривень. Про…

59 хв. ago

Повістки в Україні вручатимуть по-новому: що хочуть змінити

В Україні продовжується процес вручення повісток військовозобов'язаним чоловікам через повномасштабну війну. Наразі цей документ можуть виписати у…

1 годину ago

Хризантеми восени: як правильно висаджувати квіти

Хризантеми вважаються окрасою будь-якої ділянки. Коли вже все відцвіло, вони можуть бути яскравим промінцем на…

1 годину ago