Пластична операція вартістю $140 тисяч повністю змінила життя дівчини (фото)

Японська інфлюенсерка Хірасе Аірі витратила понад 20 мільйонів ієн (140 000 доларів США) на пластичні операції, щоб повністю змінити свою зовнішність. Якщо подивитися на фото дівчини до того, як вона почала свої трансформації, і зараз, то можна подумати, що це дві різні людини, пише видання Oddity Central.

Японка зізнається, що без удосконалення зовнішності, вона не була б там, де є сьогодні. Зараз дівчина має понад два мільйони прихильників у різних соціальних мережах, з’являється на телевізійних шоу, а також працює моделлю на рингу під час бойових змаганнях, проживаючи життям, про яке завжди мріяла.

Дівчина має понад два мільйони прихильників у різних соціальних мережах Фото: колаж Фокус

Крім того, Аірі стала прихильницею косметичного вдосконалення й стверджує, що є живим доказом того, що пластична хірургія може повністю змінити життя людини на краще.

У дитинстві блогерку через “непривабливу” зовнішність дражнили однолітки. Навіть бувши підлітком, вона боролася з булінгом та заприсяглася змінитися, як тільки зможе собі це дозволити.

Закінчивши середню школу, Айрі не могла претендувати на стабільну, добре оплачувану роботу, тому працювала охоронцем та вантажником, й вела ощадливий спосіб життя, щоб накопичити достатньо грошей на пластичну операцію.

Щойно японка заощадила 10 мільйонів ієн, то наважилась вперше лягти під ніж. Важко сказати, що саме вона “удосконалила” на початку своєї блогерської кар’єри, оскільки її старі фото кардинально відрізняються від нових.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Гірка правда: фахівець розкрив, як українцям “замилюють очі” щодо опалення та електрики

Олег Попенко, голова союзу споживачів комунальних послуг, детально розповів про плани встановлення когенераційних установок у…

2 хв. ago

Чоловік відмовився поступитись місцем людині з інвалідністю: у мережі йому «аплодують стоячи»

Чи не в кожного досвідченого мандрівника хоча б раз у житті просили помінятися місцями. Причини можуть…

14 хв. ago

Росія сховала за кордоном мільярди доларів, які неможливо заморозити, — аналітик

Навіть всупереч міжнародним санкціям, за час повномасштабного вторгнення РФ в Україну, російським резидентам вдалося накопичити…

28 хв. ago

Ціни на оренду житла “злетіли до небес”: скільки коштує квартира у Києві, Львові та Дніпрі

Бум на житло в Україні. Вартість оренди суттєво зросла разом із попитом. Окрім початку навчального року,…

40 хв. ago

У РФ у районі золотовидобувної ділянки розбився вертоліт з бізнесменами: подробиці (фото)

У Амурській області Росії сталася авіакатастрофа за участю легкого багатоцільового гелікоптера Robinson R66. Це сталося…

50 хв. ago

“Послам приготуватися?”: Безугла проситься до комітету Ради з зовнішньої політики

Народна депутатка Мар'яна Безугла написала заяву про звільнення з посади заступника голови Комітету з питань нацбезпеки, оборони…

1 годину ago