Чоловік заробляє на тому, що псує чужі весілля: скільки це коштує

Іспанець вигадав геніальний спосіб заробляти гроші – псувати весілля, прикидаючись коханцем нареченої або нареченого і пропонуючи їм втекти разом.

Про це пише Oddity Central.

Про Ернесто, чоловіка середніх років, що стоїть за цією дивною послугою, заговорили в Іспанії після того, як він з’явився у вірусному відео, розміщеному у TikTok. Він стверджує, що хоча більшість людей вважають день свого весілля найщасливішим у своєму житті, для декого він є жахіттям, який чекає на нього. І ці декілька людей є його клієнтами. За базовий гонорар у 500 євро Ернесто обіцяє зіпсувати весілля клієнта і видавати себе за кохання їхнього життя, благаючи їх втекти разом, аби лише скасувати подію.

“Якщо ти сумніваєшся, не хочеш одружуватися або не знаєш, як сказати “ні”, не хвилюйся більше, я скасую весілля для тебе”, – каже Ернесто у відео. “Тобі потрібно лише сказати мені час, місце і дату, і я з’явлюся на церемонію. Я скажу, що я – кохання твого життя, і ми втечемо разом, тримаючись за руки”.

@yahorasonsoles 👀 Un negocio que rompe matrimonios: se ofrece a destrozar tu boda por 500 euros. La propuesta de Ernesto triunfa entre los recién casados: "Si tienes dudas o no te quieres casar y no sabes cómo negarte, no te preocupes, yo me opondré a tu enlace". .#YAS #boda #rompebodas #casarte #matrimonio #risas ♬ sonido original – Yahorasonsoles

Очевидно, сервіс починався як жарт, але після того, як на нього посипалися запити від зацікавлених осіб, Ернесто зрозумів, що він на щось спромігся. Наразі він бере 500 євро за зрив заходу, що не містить витрати на проїзд, але йому доплачують у разі непередбачуваних інцидентів. Наприклад, якщо йому дають ляпаса, б’ють кулаком чи ногою, він отримує більше. Кожен ляпас приносить йому 50 євро.

“Кожен ляпас коштує 50 євро. Я намагаюся бігти, але я знаю, що кожного разу, коли мене б’ють, мені платять більше. Тому, якщо я можу бігти повільніше, я біжу повільніше. Так я заробляю свої гроші”, – пояснив Ернесто.

Послуга Ернесто виявилася досить популярною і зараз він нібито має повністю розписаний графік до 2 листопада.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

«Адвокати мають усе порєшать». У справі Резніченка «сплив» куратор «Великого будівництва» Голик

Опосередковано у справі з «розпилу» грошей на дороги Дніпропетровщини проскочили згадки про тіньового куратора проєкту «Велике будівництво» і…

1 секунда ago

Мобілізація чоловіків до 25 років: в Україні готують наказ про заборону

Український парламент має намір зупинити мобілізацію чоловіків 18-25 років шляхом ухвалення окремого наказу, щоб не…

20 хв. ago

У Дніпрі під Києвом виловили хижу рибу-мутанта із зеленим м’ясом (відео)

У водах Дніпра неподалік Києва чоловікові вдалося виловити щуку середніх розмірів, яка виділялася незвичайним "забарвленням".…

29 хв. ago

Чи може чоловік з тимчасовою відстрочкою виїжджати за кордон

Під час воєнного стану військовозобов'язані чоловіки віком від 18 до 60 років не можуть перетинати державний…

37 хв. ago

В Україні можуть різко підвищити премії для деяких суддів

Кабінет Міністрів України у проєкті державного бюджету на 2025 рік пропонує ввести нову систему преміювання…

45 хв. ago

Найбільш вимираючий пінгвін із жовтими очима став “Птахом року” (відео)

Щороку в Новій Зеландії проводять всесвітньо відомий конкурс "Птах року" і журі назвало переможця 2024…

53 хв. ago