Використовує “секретний” код: як Кейт Міддлтон справляється з примхами своїх дітей на публіці

Онкохвора Кейт Міддлтон та принц Вільям вирішують свої домашні сварки без криків, використовуючи незвичайний метод. До виховання своїх трьох дітей вони також підійшли відповідально, і коли вони поводяться неналежним чином, королівська пара заспокоює їх за допомогою “секретного” коду.

Про це йдеться у матеріалі Geo News. Деталями особливого батьківського прийому принца Вільяма та Кейт Міддлтон поділився королівський експерт Том Куїнн.

За допомогою якої фрази Кейт Міддлтон заспокоює своїх дітей

Кейт Міддлтон відома своїм спокійним та виваженим підходом до виховання дітей, особливо коли йдеться про публічні заходи. Замість реагувати на примхи чи непослух криками, як це могло б статися в стресовій ситуації, Кейт використовує унікальний метод, який вона розробила разом з принцом Вільямом.

Цей метод включає використання спеціального “секретного” коду, точніше однієї фрази:”Давайте зробимо перерву “. Почувши її, діти королівської пари знають, що зараз їм треба заспокоїтись та переглянути свою поведінку.

Якщо ситуація потребує більш серйозного втручання, Кейт або Вільям відводять дитину убік і проводять з нею спокійну розмову, пояснюючи, чому така поведінка неприпустима, і до яких наслідків вона може призвести. При цьому в їх сім’ї категорично заборонені крики, тиск та залякування.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

4 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

4 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

4 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

4 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

4 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

4 години ago