Без дружини і дітей: стало відомо, де принц Вільям проведе свій день народження

21 червня принцу Уельському виповниться 42 роки. Наступного тижня напередодні свого дня народження він вирушить за кордон. Своє свято старший син короля Великої Британії, ймовірно, не зустріне в колі сім’ї, повідомляє Hello.

Кенсингтонський палац підтвердив, що принц Уельський вирушить до Німеччини, щоб подивитися, як чоловіча збірна Англії з футболу зустрінеться з Данією у другому матчі турніру Євро-2024. Матч відбудеться наступного четверга 20 червня на Франкфурт-Арені, за день до його 42-річчя. Перед від’їздом до Німеччини, у понеділок, 10 червня, Вільям відвідав збірну Англії, щоб побажати спортсменам удачі.

41-річного принца Вільяма, який є президентом футбольної асоціації Великої Британії, не буде супроводжувати його дружина, принцеса Уельська, яка наразі проходить профілактичну хіміотерапію від раку. Журналісти припустили, що до нього навряд чи приєднаються його діти, принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї, оскільки турнір припадає на семестр у школі Ламбрук.

Принц Вільям із дітьми Фото: Instagram/Duke and Duchess of Cambridge

Уболівальники королівської сім’ї були в захваті, коли Джордж, якому в липні виповниться 11 років, супроводжував своїх батьків на два матчі збірної Англії під час Євро-2020 2021 року, включно з вирішальним фіналом, у якому “Три леви” програли Італії в серії пенальті.

Принц Вільям із сином Джорджем на футбольному матчі (архівне фото) Фото: Getty Images

Нині не початок двадцятого століття і принц Вільям, щоб не засмучувати рідних, зможе повернутися до Великої Британії на святкування свого дня народження, адже час перельоту з Франкфурта до Лондона триває близько 1 години і 35 хвилин. Потрібно зазначити, що сам Вільям про те, як відзначатиме 42-річчя, жодних заяв не робив.

Ольга Степанова

Recent Posts

Принцеса Анна поділилася першою заявою після струсу мозку

Принцеса Анна поділилася своїм першим повідомленням після того, як її виписали з лікарні, де вона…

12 хв. ago

Астронавти NASA застрягли в космосі на пів року через поломку корабля

Американські астронавти Баррі Вілмор та Суніта Вільямс, які мали повернутися на Землю після тижневої місії…

16 хв. ago

В Україні з’явиться новий податок: ціни збільшаться на низку популярних продуктів

До Податкового кодексу введуть нову ставку податку на мінеральні та газовані води з додаванням цукру…

19 хв. ago

Уряд погодився збільшити бронь від мобілізації для чиновників та працівників держструктур

Кабінет міністрів вніс зміни в організацію призову військовозобов’язаних громадян на військову службу під час мобілізації. Про це повідомив представник…

24 хв. ago

“Все глибша і глибша прірва”: Притула висловився про українців, що виїхали за кордон

Колишній телеведучий та волонтер Сергій Притула розкритикував владу за обмеження українців за кордоном на тлі посилення мобілізації.…

29 хв. ago

Євросоюз перестав купувати в України яйця та цукор без мита

Європейська комісія ухвалила рішення про введення скасованого раніше в рамках торговельного безвізу мита на два…

41 хв. ago