Сім’я мільярдера перетворила 800-річне покинуте село на розкішний курорт (фото)

Село Кастельфальфі в провінції Флоренція (Італія), яке було занедбане і руйнувалося протягом останніх десятиліть, перетворилося на розкішне місце відпочинку. Про це пише Robb Report.

Іноді буває, що місто-привид знову може “ожити”. Знадобилося всього кілька сотень мільйонів доларів, щоб перетворити 800-річне занедбане село на п’ятизірковий курорт.

Комплекс площею 2 700 акрів, який знову відкрився в лютому, розташований на півдорозі між Флоренцією і Пізою. У 2014 році він був запущений як місце для відпочинку з резиденціями, але, попри інвестиції в розмірі 350 мільйонів доларів від його тодішнього власника, німецької компанії TUI Group, так і не почав розвиватися. Через десять років і чергову багатомільйонну реконструкцію (завдяки новому власнику, мільярдеру Шрі Пракашу Лohia і його родині), Кастельфальфі нарешті повністю розкрив свій потенціал.

Приймальня в готелі Фото: Castelfalfi
Розкішні номери Фото: Castelfalfi

Як і багато ранніх поселень, що побоювалися загарбників, село було побудовано на пагорбі. Перлиною Кастельфальфі з архітектурного погляду є його відроджене село, що оточує головні готелі, один з яких раніше був тютюновою фабрикою.

Жителів села давно вже немає, але нові власники ретельно відреставрували вітрини занедбаних будівель і перетворили їх на затишні бутіки, де гості можуть купити кашемірові светри за 400 доларів і поло для гольфу за 200 доларів. Курорт, що входить до ексклюзивної колекції Legend Collection компанії Preferred Hotels & Resort, також продає понад два десятки колишніх резиденцій. Люди, які хочуть спробувати, перш ніж купити, можуть зупинитися в одній із семи вілл, запропонованих в оренду. Серед них — Casale з п’ятьма спальнями і шістьма ванними кімнатами (від 5 000 доларів), де зупинявся Джастін Бібер під час свого візиту в місто. Особняк має приватний басейн і розташований за кілька кроків від 27-лункового поля для гольфу.

Курорт відвідував Джастін Бібер, який відпочивав у віллі з басейном Фото: Castelfalfi

Видання зазначає, що в Кастельфальфі також є парк пригод з тибетським мостом і понад 40 розваг на території готелю, включно зі стріляниною з лука, тенісом і полюванням на трюфелі (з собаками, а не зі свинями). Шеф-кухарі шести ресторанів готелю із задоволенням приготують будь-які гриби, знайдені платоспроможними гостями.

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

3 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

3 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

3 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

3 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

4 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

4 години ago