Принц Вільям запустив себе: розслабився після хороших новин про лікування Кейт Міддлтон

Дружина спадкоємця британського престолу нещодавно випустила зворушливий ролик, в якому розповіла, що завершила лікування від раку і зараз перебуває в ремісії. Незабаром після цього принц Вільям прибув до школи в Лланеллі в західному Уельсі. Він одягнув блакитну сорочку з вишневою краваткою і темно-синій костюм. Уперше за довгий час представник монархії був не зосередженим і напруженим, а розслабленим і задоволеним. Чоловік Кейт Міддлтон також був неголений.

Місцеві жителі зібралися біля початкової школи Swiss Valley Community, попри прохолодну погоду. 74-річний Полін Томас привітав королівського гостя з тим, що його дружина вилікувалася від раку.

«Це хороші новини, але попереду ще довгий шлях», – відповів принц.

Принц Вільям у західному Уельсі. Фото: Getty Images

Прихильники принцеси Уельської передавали їй листівки та листи, Вільям з посмішкою пообіцяв доставити послання за адресою. Старший син короля Чарльза III зустрівся з учнями, які брали участь у великому молодіжному фестивалі валлійської мови, серед них була 10-річна переможниця Рубі Девіс. Принц розповів, що у нього на телефоні є додаток Duolingo для вивчення мови, і він намагається фонетично вивчити валлійську.

Вільям вчить валлійську мову. Фото: Getty Images

У рамках візиту син короля також зустрівся з бригадами швидкої допомоги Уельсу і поспілкувався з місцевою командою з регбі «Скарлетс». Він наголосив на внеску валлійських регбісток на підтримку кампанії Союзу регбі Уельсу «Відсутні шапки» напередодні чемпіонату світу серед жінок з регбі 2025 року. Тут на гостя чекала зустріч із Джейн Стоунман, її тато Обрі Гейл був капітаном «Скарлетс» на початку 60-х років. Вона також написала листа Кейт.

У товаристві спортсменок. Фото: Getty Images

Візит стався менш ніж за 24 години після того, як 42-річна принцеса Уельська оприлюднила інтимне сімейне відео, в якому, крім чоловіка, були зображені їхні діти – 11-річний Джордж, 9-річна Шарлотта і 6-річний Луї, а також батьки Кейт – Керол і Майкл Міддлтони. Дружина спадкоємця престолу повідомила, що планує поступово повертатися до королівських обов’язків після неймовірно важких дев’яти місяців лікування від онкологічного захворювання.

Романчук Микола

Recent Posts

Земля нагрівається зсередини. Озера по всьому світу закиплять: хто постраждає першим

Кліматична криза, що нависла над Землею, призвела до того, що світ зіткнувся з неймовірними температурами…

8 хв. ago

“Нашого чемпіона відпустили”: Зеленський зробив заяву щодо затримання Усика

Президент України Володимир Зеленський прокоментував затримання боксера Олександра Усика в аеропорту у Кракові (Польща).  "Поговорив телефоном з…

13 хв. ago

Мобілізацію до 25 років зупинять: у Раді пояснили, як саме

Верховна Рада незабаром розгляне законопроєкт, що заборонить мобілізацію колишніх обмежено придатних до 25 років. Про це сказав голова…

22 хв. ago

Повітряний бій буде програно: експерт розкритикував озброєння українських F-16

Важливою є не кількість літаків, які Україна отримала від союзників, а якість їх озброєння та обладнання, яке встановлене на…

31 хв. ago

Президент Бразилії “образився” на критику від Зеленського і зробив гучну заяву

Президент Бразилії Лула да Сілва заявив, що у війні РФ проти України він "не може…

40 хв. ago

«Різав усіх, кого бачив». У Португалії семикласник поранив ножем шістьох дітей

У місті Азамбужа, що неподалік від португальської столиці Лісабона, 12-річний учень однієї зі шкіл поранив…

48 хв. ago