Віллу Меладзе в Криму хочуть передати російським військовим: що відомо і як вона виглядає

Відомий продюсер і композитор грузинського походження Костянтин Меладзе відкрив свою віллу для оренди. Вона розташована в тимчасово окупованому росіянами Криму. А ще минулого року композитор планував продавати свій особняк.

Меладзе пропонує віллу в оренду в окупованому Гурзуфі за 2 мільйони рублів у місяць, як повідомляють російські ЗМІ. Тобто, майже за 950 тисяч гривень за 30 днів.

Вілла Костянтина Меладзе в окупованому Гурзуфі, Фото з мережі
Спортзал вілли Меладзе, Фото з мережі

А от у день розкішний особняк можна орендувати у проміжку від 60 до 110 тисяч рублів, залежно від попиту та тривалості оренди. В українській валюті виходить від 28 й до 52 тисяч гривень за добу. За цю вартість особняк буде обслуговувати покоївка, садівник і завгосп.

Вілла Меладзе зовні, Фото: Yalta.dom

На території вілли також є басейн, хамам, ставок з рибами та зона барбекю. Повідомляється, що до пляжу потрібно йти близько півтора кілометра. Очевидно, продюсера не бентежить заробляти криваві рублі та сплачувати податки до країни-агресорки, яка окупувала півострів у 2014 році.

Хамам на віллі Меладзе, Фото: Yalta.dom
Вілла Меладзе, Фото: Yalta.dom

Композитор вирішив здати віллу в оренду, зокрема й тому, що вже протягом року не може її продати. Він зменшив ціну на 100 мільйонів рублів, однак не знайшов покупців. Тоді Меладзе знову підвищив ціну й зараз оцінює віллу у 387 мільйонів рублів, тобто, майже у 182,4 мільйона гривень. Ріелтори зазначили, що ціна не є остаточною, і можливий торг.

Вілла Меладзе зовні, Фото: Yalta.dom

Після оголошення про здачу вілли в оренду, пропагандисти запропонували Меладзе переробити віллу під санаторій для російських військових. Або ж продати особняк і передати кошти на потреби солдат країни-окупантки. Наразі композитор не відреагував на таку ідею від поплічників кремлівського режиму.

Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

8 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

17 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

24 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

29 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

36 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

46 хв. ago