Найпопулярніші країни світу для віддалених працівників

Португалію визнали найпопулярнішою країною для цифрових кочівників у 2024 році. Ця країна стала популярним напрямком для цифрових кочівників та емігрантів завдяки унікальному поєднанню доступності, якості життя та зростаючої індустрії технологій.

Про це повідомляє сайт Ceoworld magazine.

Як зазначається, у порівнянні з багатьма іншими західноєвропейськими країнами Португалія має відносно низьку вартість життя, яка поширюється на проживання, харчування, транспорт і розваги. Це робить її привабливим варіантом для тих, хто шукає гармонійного поєднання роботи та способу життя.

У Португалії є привабливі варіанти віз і програми проживання для громадян країн, які не входять до ЄС, що полегшує цифровим кочівникам та емігрантам життя та працю в країні.

Іспанія стала другою найкращою країною для емігрантів і цифрових кочівників. Країна поєднує в собі традиції і сучасність, пропонуючи унікальний мікс яскравої культури, хороших умов проживання і цифрових технологій. При цьому в країни є кілька програм прийому цифрових кочівників.

Греція також стала популярним місцем для цифрових кочівників та експатріантів. У вересні 2021 року Греція запровадила власну цифрову кочову візу, і вона швидко стала улюбленим вибором для віддалених працівників.

10 найпопулярніших серед цифрових кочівників країн світу:

1. Португалія.

2. Іспанія.

3. Греція.

4. Італія.

5. ОАЕ.

6. Туреччина.

7. Угорщина.

8. Мексика.

9. Таїланд.

10. Болгарія.

Нагадаємо, раніше сервіс бронювання Booking визначив найпривітніші місця на Землі. Експерти назвали лауреатів щорічної премії Traveler Review Awards, обраних за відгуками на платформі. У підсумку укладачі рейтингу дійшли до висновку, що найбільше раді бачити туристів в бразильському місті Арраял-д’Ажуда і в шотландському регіоні Пертшир.

Експерти визначили країну Європи, в якій живуть найщасливіші люди. Євростат опублікував щорічний звіт про «‎показники якості життя».

Опитування жителів провели в усіх країнах-членах ЄС. Австрія отримала найвищий бал з усіх 27 країн блоку. Одразу три держави — Польща, Фінляндія та Румунія — посіли друге місце, набравши по 7,7. Франція, Італія та Іспанія, одні з найпотужніших економік Євросоюзу, мали середній показник 7,1 бала із 10.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Вони врятують цю країну”: Залужний пояснив, чому не можна знижувати мобілізаційний вік

Україна не повинна знижувати мобілізаційний вік, якщо в цьому немає критичної потреби. В іншому випадку…

10 хв. ago

Пенсія у 63 роки: що потрібно знати про терміни звернення за виплатами

Пенсійний фонд України відповів на питання, що часто ставиться, про призначення пенсії за віком. Про…

19 хв. ago

Режим сну Меган Маркл і Кейт Міддлтон: які звички приховують королівські сім’ї

Створення оптимального режиму сну має вирішальне значення для забезпечення повноцінного відпочинку. У сучасному світі технологій…

31 хв. ago

Повістки поштою: куди надсилатимуть людям без держреєстрації

Навіть якщо військовозобов’язаний громадянин не має державної реєстрації, це не звільняє його від процесу загальної мобілізації в…

38 хв. ago

На пенсію із повними кишенями грошей: українці можуть отримати одразу 10 окладів

Скористатися можливістю та отримати одразу 10 окладів перед виходом на пенсію можуть працівники державних та…

40 хв. ago

25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито

Актриса "кіно для дорослих", 25-річна блондинка Бонні Блу з Великобританії з початку 2024 року набула…

52 хв. ago