Чоловік прикидався бізнесменом і виманював мільйони у самотніх жінок

У Китаї 33-річного чоловіка на прізвище Гу з бідної сільської сім’ї, який видавав себе за багатого бізнесмена, орендуючи розкішні автомобілі, було запроторено до в’язниці на 13 років після того, як він обманом виманив у 40 жінок загальну суму у два мільйони юанів (10,5 млн гривень). 

Про це пише SCMP.

Шахрайство було розкрито після того, як у лютому минулого року в південно-західній провінції Сичуань ймовірного злочинця побив ревнивий чоловік однієї з жінок. Правоохоронні органи з’ясували, що вона перевела на банківський рахунок шахрая велику суму грошей. Кілька інших жінок також заявили в поліцію, що були обмануті ним.

Слідчі з’ясували, що Гу підробляв свою особистість, зустрічався з кількома жінками одночасно, використовуючи складні навички тайм-менеджменту, і обманом змушував жінок позичати йому гроші.

33-річний Гу народився в невеликому селі в східній провінції Цзянсу і кинув початкову школу в другому класі. Пізніше він одружився, але кілька років тому розлучився. У своїй витонченій афері він видавав себе за боса будівельної компанії, орендував розкішні автомобілі на позикові гроші, купував підроблені свідоцтва про право власності на нерухомість і навіть наймав шофера, щоб той возив його по місту.

Своїх потенційних жертв він знаходив на сайтах знайомств. Він просив їх позичити йому грошей, стверджуючи, що в його вигаданій компанії тимчасові проблеми з готівкою або що він щойно зробив інвестиції. Жінки були впевнені, що він багатий завдяки своєму екстравагантному способу життя. У 2022 році Гу покинув Цзянсу після того, як деякі з його “подруг” запідозрили щось недобре, адже гроші він так і не повернув.

Чоловіка засудили до 13 років тюремного ув’язнення за шахрайство Фото: baidu

Шахрай переїхав до провінції Сичуань на південному заході країни, де розповів людям, що є босом будівельної компанії з іншого міста, який володіє кількома об’єктами нерухомості та автомобілями. Він сказав, що розлучений і сподівається знайти дружину. Щоб привабити жінок, Гу обіцяв купити їм будинки й розкішні машини. Він також пропонував познайомитися з їхніми батьками, щоб довести, що він щирий у стосунках.

Чоловіка засудили до 13 років тюремного ув’язнення за шахрайство. Крім того, суд оштрафував його на 200 тисяч юанів (600 тисяч гривень).

Ольга Степанова

Recent Posts

Три нових види тварин з’явились в Україні: яку загрозу вони несуть

Останні десятиліття на території України фіксують доволі нетипових тварин, які раніше не жили тут. Серед…

2 години ago

Ви зможете знизити ризик передчасної смерті, змінивши харчування: нове дослідження

Згідно з новим дослідженням, ви можете знизити ризик передчасної смерті з будь-якої причини майже на…

2 години ago

Такого ніхто не очікував: вчені попередили, що найближчим часом зупиниться Місяць

Найближчим часом станеться рідкісне астрономічне явище — велика зупинка Місяця, також відома як велике місяцестояння. Ця подія…

2 години ago

В Одесі поліція та ТЦК змушені були носити цивільного на руках: відео

У курортному районі міста Одеси Аркадії група оповіщення у складі працівників ТЦК та поліцейських затримала…

3 години ago

Пенсію в Україні замінять базовою допомогою: що відомо

Нещодавно заступниця міністра соцполітики Дарина Марчак попередила, щоб у майбутньому українці не розраховували на велику пенсію. Вона порадила відкладати…

3 години ago

Збірна Італії пропустила найшвидший гол в історії Євро, але здобула перемогу над Албанією

Збірна Італії обіграла Албанію в матчі першого туру Євро-2024 у групі В. Поєдинок на стадіоні "Сігнал Ідуна Парк" у Дортмунді завершився з рахунком 2:1.…

3 години ago