Три простих способи: чоловік пройшов шлях від життя у старій квартирі до мільйонера

Людина, яка стверджує, що стала мільйонером, розповіла в соціальних мережах про три різні підходи, які вона використовувала, щоб максимально збільшити свій банківський рахунок. Про це користувач із ніком Alpha69er написав на популярному форумі Reddit.

Чоловік розповів про випробування і труднощі на своєму шляху до багатства.

“Я заробляв гроші трьома різними способами — криптовалютою, онлайн-бізнесом, нерухомістю. Усе це абсолютно не пов’язано між собою. Я починав “брудним жебраком”, живучи в запліснявілій квартирі, тому що не міг дозволити собі оренду в іншому місці. Я опалював житло, кладучи цеглу на грубку. Я втратив половину свого одягу через цвіль. Я жив у найдешевшому бруді, який тільки можна собі уявити, щоб вижити”, — писав він.

Шлях майбутнього мільйонера до фінансового успіху почався з важкої праці. Він працював на двох роботах, щоб без боргів закінчити університет у Канаді, а потім влаштувався на стабільну роботу “білого комірця”.

“Я зробив це, щоб стабілізувати свої фінанси. Займаючись цим повний робочий день, я також працював над своїм онлайн-бізнесом. На це пішли роки”, — продовжив він свою розповідь.

Переломний момент настав, коли він продав сайт, над яким працював роками, заробляючи лише 20 доларів на день, за 30 тисяч доларів.

Ілюстративне фотоФото: Flickr

Чоловік купив будинок, щойно зміг претендувати на іпотеку, і використав свої 30 тисяч доларів на облаштування житлового приміщення в підвалі.

“Тепер у мене був здоровий грошовий потік після моєї основної роботи. Використовуючи ці заощадження, я купив криптовалюту і одночасно працював на хлопця, який купив мій сайт, щоб навчитися його методів. Я не продавав свої криптовалюти протягом багатьох років. У будь-якому разі, за цей час, навчившись того, що я зробив у того покупця, я створив свою власну компанію. Я реінвестував у неї 100 % грошей, отриманих від компанії, і ніколи нічого не виводив. Поступово вона стала досить великою, щоб я міг кинути свою основну роботу”, — додав чоловік.

Пізніше він придбав ще одну нерухомість, потім перевів у готівку свої криптовалютні інвестиції й спрямував виручені кошти у високоприбуткове підприємство.

“Я можу жити за рахунок інвестицій. Потім я купив ще кілька будинків шляхом рефінансування. Нехай банк платить за нові. Зараз моя компанія приносить більше прибутку на рік, ніж мій криптовалютний смітник того разу, і я не використовую нічого з цього на життя”, — підсумував він.

Дмитрук Андрій

Recent Posts

Таємна війна РФ проти Ізраїлю: підбурювання та дезінформація

Витік інформації з Агентства соціального проектування (АСП), що базується в Москві, розкриває, яким чином Росія…

2 хв. ago

Трамп натякнув на швидку зустріч із Зеленським, – ЗМІ

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп натякнув на можливу зустріч із президентом України…

16 хв. ago

Готуйте гаманці: тарифи на комунальні послуги зростуть

В Україні скоро можуть розпочатися зміни у тарифах на ключові комунальні послуги. Незважаючи на те,…

26 хв. ago

Ще одна країна обмежила експорт зброї в Ізраїль

Німеччина тимчасово призупинила частину експорту військових озброєнь до Ізраїлю на тлі судових позовів, у яких…

37 хв. ago

Соловйов висміяв солдатів РФ у прямому ефірі. ВІДЕО

Державна пропаганда РФ надіслала чіткий сигнал своїм солдатам, що скаржитися на так звані «м'ясні штурми»…

50 хв. ago

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

З травня 2024 року в Україні введено нові правила мобілізації. Військовозобов'язані чоловіки зобов'язані пред'являти військово-обліковий…

54 хв. ago