Поляки почали нападати на авто з українськими номерами: що роблять зловмисники

Польські фермери, які вже не один місяць влаштовують протести, виступаючи проти ввезення української агропродукції, і вимагаючи виплати компенсацій та субсидій. Щоб домогтися свого, вони ладні, ймовірно, на все. Поляки розсипали українське зерно і топтались по ньому, виливали в унітаз олію. А тепер взялись і за наших водіїв.

Тепер у центрі Варшави почастішали випадки пошкодження українських та білоруських авто. Про це повідомляють у місцевих соцмережах, повідомляє ТГ-канал “Українські новини”.

Пошкодження українських авто: подробиці проблеми

Також місцева преса розповідає про один із випадків, які трапились напередодні. Українець розповідає, що припаркував свій автомобіль за правилами у центрі Варшави. Вранці він помітив, що на шинах є бічні порізи.

Звісно, водій звернувся до поліції. Там йому повідомили, що у цьому районі такі випадки трапляються часто, і вони не приїдуть на виклик. Порекомендували приїжджати до відділку особисто.

Чоловік скаржиться, що шини неможливо відремонтувати, адже пошкодження у таких місцях, де латку не поставиш. Нові коштують по 500 доларів. До того ж, треба оплатити евакуатор і фарбування кузова, адже двері також подряпали.

Ці слова також підтверджує водій евакуатора. Він сказав, що такі випадки не те що почастішали нещодавно, але просто стали масовими. Водій евакуатора каже, він почав помічати таку закономірність після протесту фермерів.

Ольга Степанова

Recent Posts

В Україні випробували унікальний дрон: невидимий для мін

Днями представники силових структур, технічні фахівці і потенційні експлуатанти протестували дрон, який може суттєво допомогти…

57 хв. ago

Захід зупинить Путіна, якщо він зважиться на ядерний удар – Маломуж

Колишній голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України Микола Маломуж спрогнозував, як перспектива проведення Росією навчань…

58 хв. ago

Прогноз погоди на вихідні 18–19 травня: бувало і тепліше

За даними Sinoptik.ua, у більшості регіонів України після затяжного періоду прохолоди нарешті потеплішає, тож можна…

1 годину ago

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

1 день ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

1 день ago

Чи корисні перекуси: важливі поради

Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…

1 день ago