“Я прийняв багато ідіотських рішень”: Мікі Рурк зізнався у вживанні стероїдів (фото)

Американський актор, сценарист і професійний боксер Мікі Рурк уперше зізнався, що шкодує з приводу прийому стероїдів. Про це 9 жовтня він повідомив своїм шанувальникам в Instagram, опублікувавши відповідний пост.

За словами Рурка, він приймав препарати і рясно харчувався шість разів на день з метою набрати вагу для своєї ролі у фільмі 2008 року “Рестлер”. 72-річний актор завжди заперечував, що використовував допінг для досягнення рельєфної мускулатури в номінованому на “Оскар” фільмі. Однак, розмірковуючи про свою роль, зірка нарешті зізнався у вживанні добавок, які мають дуже сильний вплив на людський організм. Мікі заявив, що йому знадобилося близько п’яти років, щоб скинути зайву вагу.

Актор поділився кадром із фільму і написав: “Якраз закінчував своє двогодинне щовечірнє тренування. Я згадував, як знімався у фільмі під назвою “Рестлер”. Я щиро шкодую, що набрала 70 фунтів (понад 31 кг — ред.), щоб виглядати відповідно. Я не почувалася комфортно у своїй власній шкірі, і мені знадобилося майже 4 або 5 років, щоб повернутися до ваги 180 (81,6 кг — ред.). Це був не дуже продуманий план. Звичайно, я приймав стероїди і їв величезну кількість їжі 6 разів на день. Було дуже нерозумно з мого боку, єдине справжнє досягнення — довгі години в спортзалі. Я шкодую про це, але я прийняв багато ідіотських рішень у своєму житті. Я здригаюся, коли бачу свої фотографії”.

Зірка “Дев’яти з половиною тижнів” зазначив, що його слова є своєрідною порадою тим, хто захоплений прийомом стероїдів. “Я ніколи не говорив, що я найгостріший олівець у коробці. Я подумав, що, можливо, я можу передати це повідомлення якомусь молодому хлопцеві, який хоче стати більш мускулистим”.

За роль Ренді “Барана” Робінсона в цьому фільмі Мікі був номінований на премію “Оскар” у категорії “Найкращий актор”.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Кандидата наук зловили на «бронюванні» за $10 тис. у Києві

У Києві затримано кандидата наук, який вирішив підзаробити на потребах ухилянтів, пропонуючи послуги з отримання…

3 хв. ago

Демобілізація військових до 25 років: Стефанчук розставив усі крапки над «і»

Якщо парламент ухвалить рішення про демобілізацію всіх військовослужбовців до 25 років, то на окремих ділянках…

12 хв. ago

У Києві чоловік “захопив” оглядове колесо: чим усе закінчилося і чого вимагав

У Києві сталося загадкова НП, чоловік "осідлав" оглядове колесо у Парку партизанської слави. Подія сталася вчора у…

14 хв. ago

Українська журналістка Вікторія Рощина загинула в російському полоні

Журналістка Вікторія Рощина загинула в російському полоні під час етапування з Таганрога до Москви, повідомив керівник пресслужби…

15 хв. ago

В Індонезії у шлунку акули знайдено тіло людини: деталі

В Індонезії рибалка у шлунку акули виявив тіло людини. З'ясувалося, що це зникла 68-річна американка…

20 хв. ago

НАТО проведе ядерні навчання на тлі російських погроз

Вже наступного тижня НАТО розпочне щорічні ядерні навчання Steadfast Noon. Про це заявив генеральний секретар НАТО Марк Рютте, повідомляє Reuters.…

21 хв. ago