Тейлор Свіфт випадково прорекламувала бренд блискіток. Їх продажі зросли на 2500%

Американська попзірка Тейлор Свіфт зʼявилась на матчі Chiefs Game з патчами-блискітками на обличчі, чим спровокувала шалену популярність товару. Про це повідомляє Daily Mail.

7 жовтня відбувся матч з американського футболу між командами «Канзас-Сіті Чіфс» та «Нью-Орлінс Сейнтс». Тейлор Свіфт відвідує кожну гру «Канзас-Сіті Чіфс», адже там грає її бойфренд Тревіс Келсі.

На матчі, що пройшов у понеділок, попзірка зʼявилася з тимчасовими тату від бренду Fazit. Це патчі за $16 залишають штучне блискуче ластовиння на вилицях і носі.

Після цього співзасновниця Fazit Алієтт Баттельман опублікувала в TikTok відео, на якому витирає сльози радості від ефекту, який спричинила Тейлор Свіфт.

Баттельман розповіла, що бренд запустив патчі 30 квітня 2024 року. Вони стійки до поту та водонепроникні, «що робить їх ідеальними для всього, від фестивалів до футбольних матчів».

«Навіть до того, як Тейлор Свіфт одягла наші патчі, ми спостерігали величезний сплеск продажів, особливо під час її туру Eras Tour у Європі та коли люди готувалися до її північноамериканського виступу. Відтоді як Тейлор використала ластовиння Gold Stardust Speckles, реакція була просто неймовірною. Тільки за останні 15 годин продажі та трафік вебсайту зросли на 2500%», – поділилась співзасновниця Fazit.

Баттельман додала, що її команда нині працює понаднормово, щоб не відставати від попиту та гарантувати, що кожен зможе отримати свої патчі вчасно до майбутніх шоу Eras Tour, які знову розпочнуться 18 жовтня в Маямі.

Нагадаємо, Тейлор Свіфт стала найбагатшою співачкою у світі. Вона стала мільярдеркою в жовтні 2023 року завдяки доходам від туру Eras та вартості свого музичного каталогу. Артистка є першою співачкою, яка потрапила в рейтинг мільярдерів переважно завдяки своїй музичній діяльності.

Раніше, співачка Тейлор Свіфт публічно підтримала кандидатуру Камали Гарріс на пост президента США після дебатів. 

Також турне Тейлор Свіфт Eras принесло економіці Британії мільярд фунтівприбутку. Тур розпочався в березні 2023 року і завершиться в грудні 2024 року після 151 концерту по всьому світу.

До слова, світовий тур американської співачки Тейлор Свіфт Eras Tour офіційно став найкасовішим в історії. Дохід від нього вперше у світі перевищив один мільярд доларів. Про це повідомили на сайті Книги рекордів Гіннеса.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Кандидата наук зловили на «бронюванні» за $10 тис. у Києві

У Києві затримано кандидата наук, який вирішив підзаробити на потребах ухилянтів, пропонуючи послуги з отримання…

7 хв. ago

Демобілізація військових до 25 років: Стефанчук розставив усі крапки над «і»

Якщо парламент ухвалить рішення про демобілізацію всіх військовослужбовців до 25 років, то на окремих ділянках…

16 хв. ago

У Києві чоловік “захопив” оглядове колесо: чим усе закінчилося і чого вимагав

У Києві сталося загадкова НП, чоловік "осідлав" оглядове колесо у Парку партизанської слави. Подія сталася вчора у…

18 хв. ago

Українська журналістка Вікторія Рощина загинула в російському полоні

Журналістка Вікторія Рощина загинула в російському полоні під час етапування з Таганрога до Москви, повідомив керівник пресслужби…

19 хв. ago

В Індонезії у шлунку акули знайдено тіло людини: деталі

В Індонезії рибалка у шлунку акули виявив тіло людини. З'ясувалося, що це зникла 68-річна американка…

23 хв. ago

НАТО проведе ядерні навчання на тлі російських погроз

Вже наступного тижня НАТО розпочне щорічні ядерні навчання Steadfast Noon. Про це заявив генеральний секретар НАТО Марк Рютте, повідомляє Reuters.…

24 хв. ago