Актор-путініст Стівен Сігал заявив, що готовий воювати за РФ та померти за Путіна

Голлівудський актор та режисер Стівен Сігал, який відомий своїми проросійськими поглядами та палкою підтримкою російського диктатора, видав чергову порцію маячні. Артист, який раніше відвідав Оленівку, де окупанти влаштували теракт, заявив, що готовий долучитися до лав окупаційної армії.

Про це він сказав у своєму документальному фільмі “В ім’я справедливості”, повідомляють пропагандистські ЗМІ. За словами Сігала, він написав листа Путіну, в якому розповів про свої наміри. В ньому актор зазначив, що готовий воювати разом із російськими загарбниками проти України та вирушити на фронт.

А після додав, що, “якщо знадобиться”, то навіть помре заради свого кумира – кремлівського диктатора.

“Наступного дня (після початку повномасштабного вторгнення – УНІАН) я написав листа і переконався, що він з великою ймовірністю дійде до президента. І в листі я написав йому, що тепер ми побачимо, хто наші справжні співвітчизники, хто наші друзі і хто наші вороги. Я буду на боці свого президента і буду битися на боці свого президента”, – сказав путініст.

Що відомо про Стівена Сігала

Сігал здобув популярність після зйомок у стрічках “Виклик” і “Над законом”. Він славиться своїм фанатизмом від Путіна та Росії загалом. Артист неодноразово заявляв, що вважає себе росіянином, попри те, що народився та виріс в США. Наразі Стівен мешкає в країні-агресорці. Режисер підтримує окупацію українських територій та терор РФ в Україні.

У 2016 році він отримав російський паспорт, а вже за два роки став спецпредставником МЗС РФ з гуманітарних зв’язків між Москвою та Вашингтоном. Диктатор також нагородив свого прибічника орденом Дружби. У 2014 році Сігал незаконно перетинав кордон та приїжджав до анексованого Криму, а після цього вступив до партії “Справедлива Росія – за правду”.

Коломієць Надія

Recent Posts

Повістки поштою: що загрожує чоловікам, які не з’явилися у ТЦК після отримання виклику

Наразі в Україні існує декілька видів оповіщення військовозобов'язаних громадян за допомогою поштового зв'язку. Про це "Главреду" розповів керівник…

11 хв. ago

В Україні розмітають гібриди: найпопулярніші моделі нових та вживаних авто

Впродовж вересня автопарк України поповнили понад 2 тисячі гібридних легкових авто (HEV i PHEV), що на 22%…

19 хв. ago

На Марсі знайшли камінь з “обличчям людини”. Фото

Марсохід NASA знайшов на Червоній планеті дивний камінь. Якщо уважно придивитись до фотографії, яку зробив Perseverance, то…

20 хв. ago

Поки Ілон Маск випендрюється у соціальних мережах, українці забезпечують SpaceX надійними трубами

Українська компанія "Сентравіс" із Нікополя, відома своїми безшовними нержавіючими трубами, зовсім недавно потрапила до заголовків…

29 хв. ago

Деякі українці не зможуть отримати пенсію вчасно: у чому причина

В Україні через підвищення вимог до трудового стажу 14% людей, які досягли 60-річного віку, не…

38 хв. ago

5 найдорожчих скарбів в історії, які коштують мільярди доларів та вражають уяву

Історія людства сповнена таємниць і загублених скарбів, які чекають на своє відкриття. Але багато з…

49 хв. ago