Пенсіонерка заробляє тисячі доларів, перепродаючи товари з благодійних магазинів

Пенсіонерка навчилась використовувати спеціальний застосунок на телефоні, щоб заробити по кілька тисяч доларів щомісяця. Цей лайфхак жінці показав її син Стів, професійний продавець на Amazon, пише видання The Sun.

Мати Стіва, який є автором каналу Raiken Profit на YouTube, почала власний бізнес з перепродажу товарів, завантаживши додаток Amazon Seller на свій телефон.

За допомогою вбудованого зчитувача штрих-кодів вона сканує вживані книги, ігри та DVD-диски в благодійних магазинах, щоб дізнатись їхню ціну на ринку, а потім купує їх за кілька фунтів й перепродає за вищою ціною.

“Вона, звісно, не розбагатіла на цьому, але може оплачувати комунальні послуги”, — пояснює своїм шанувальникам Стів в описі до відео, демонструючи, як працює його мати.

Ця ідея виникла у чоловіка ще десять років тому, коли він почав продавати вживані велосипеди. З часом підприємець розширив свою діяльність і тепер отримує п’ятизначний дохід.

За допомогою вбудованого зчитувача штрих-кодів жінка сканує вживані книги, ігри та DVD-диски в благодійних магазинах Фото: YouTube
За допомогою вбудованого зчитувача штрих-кодів жінка сканує вживані книги, ігри та DVD-диски в благодійних магазинах Фото: YouTube

За словами Стіва, зі зростанням вартості життя такий додатковий заробіток може стати в пригоді й допомогти людям похилого віку звести кінці з кінцями.

“На щастя, більшість сайтів вимагають лише невелику комісію, а це означає, що ви можете легко заробити трохи додаткових грошей під час розпродажу”, — зазначає він.

До речі, існують й інші додатки зі схожою системою сканування штрих-кодів, такі як Music Magpie або Ziffit. Завдяки цьому можна вигідно перепродати вживаний одяг.

Однак експерти попереджають, що перед тим, як взятися за цю справу, варто перевірити умови та правила для користувачів відповідних застосунків, щоб точно знати, скільки ви заплатите за їхнє використання.

Ольга Степанова

Recent Posts

Секс спартанських жінок викликав заздрість істориків: такого не було у всій Греції

У стародавній Спарті було прийнято, щоб жінки виходили заміж і народжували дітей більш, ніж від…

13 хв. ago

П’яна гола дантистка “тероризує” Німеччину

Жінка дантист "тероризує" мешканців Вестфалії своїми п'яними витівками, зокрема дантистка приходила на роботу з мачете.…

21 хв. ago

На честь Тейлор Свіфт переназвуть місто в Німеччині (фото)

На честь американської співачки Тейлор Свіфт перейменують місто в Німеччині. Про це пише People. Місто Гельзенкірхен отримає…

27 хв. ago

Алкоголь, змішаний з енергетиком, покращує мозок: але, що далі

Нещодавні експерименти на щурах показали, що змішування енергетичних напоїв з алкоголем може спричинити довгострокові проблеми з розумовими функціями. Італійські…

33 хв. ago

Пройти треба всім водіям без винятку: в Україні повертають техогляд

В Україні не відмовилися від планів щодо впровадження обов’язкового техогляду всіх легкових автомобілів. Про це…

40 хв. ago

Все дуже серйозно: до Ради внесли закон про захист чоловіків від ТЦК, що пропонують

В Україні набрав чинності закон про мобілізацію ще 18 травня, проте тепер з'явився новий проєкт закону, який…

48 хв. ago