Це дуже рідкісний привілей: як Єлизавета II допомогла Кейт Міддлтон влитися у королівську родину

Через два роки після смерті 96-річної Єлизавети II продовжують виринати цікаві деталі стосунків між королевою Британії та дружиною її онука — принца Вільяма. Виявляється, Кейт Міддлтон одразу виявилася бажаною гостею у будинку британських монархів.

Вийти заміж за представника королівської родини може бути непросто, але Кетрін у цій ситуації заспокоїло те, як її привітно прийняла Єлизавета. Про це повідомляється в книзі королівського експерта Кеті Ніколл “Кейт: майбутня королева”, повідомляє the mirror.

Її Величність доклала додаткових зусиль, щоб Кетрін відчувала себе бажаною гостею, у тому числі запросила її до Балморалу, Шотландія, і дозволила їй сфотографувати захоплюючі природні пейзажі. Перше запрошення Міддлтон до Балморалу прийшло, коли вона тільки-но почала зустрічатися з принцом Вільямом.

Ймовірно, Кейт відчувала занепокоєння під час своїх перших візитів у маєток, але королева була сповнена рішучості зробити так, щоб вона почувала себе комфортно, надавши їй “рідкісний привілей”.

Королева Єлизавета була дуже добра до Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

Досі королева зустрічалася з Кейт лише мигцем, але вона зробила все можливе, щоб та відчула себе бажаною, давши їй дозвіл зробити фотографії в Балморалі“, — пише Ніколл. Зазначається, що це запрошення означало готовність королеви прийняти Кейт до найближчого королівського кола.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

В Україні змінили правила доставки повісток поштою

Кабінет міністрів України ухвалив нові зміни до правил надання послуг поштового зв'язку. Вони регулюють процедуру…

4 хв. ago

Наклеїли фото з Гази на картину Пікассо. У лондонській галереї затримано активістів

Активісти руху Demand наклеїли фотографію матері з дитиною, зроблене в Секторі Гази, на картину Пабло…

13 хв. ago

«Мілтон» наближається до Флориди: якої потужності буде ураган

Ураган «Мілтон» наближається до західного узбережжя Флориди. Його потужність зменшилася до четвертої категорії, втім залишається…

21 хв. ago

Від Лайзи Міннеллі до Мадонни: 7 зірок Голлівуду, які мають зв’язки з мафією (фото)

Про багатьох легенд Голлівуду ширяться всілякі чутки. Деяких знаменитих акторів підозрюють навіть у тісних зв'язках…

32 хв. ago

Експерти, які сильно п’ють, розробили спосіб, як пиячити трохи менше

З настанням довших осінніх вечорів і прохолодних темних ночей деколи хочеться розслабитися за келихом заспокійливого червоного вина чи…

41 хв. ago

Пенсійний фонд дає три місяці: хто не встигне, втратить частину заслуженої пенсії

Українці можуть втратити частину виплат, якщо невчасно звернуться за оформленням пенсії. Про це йдеться на facebook-сторінці Пенсійного…

49 хв. ago