Тато продав свою дитину на Facebook за 37000 гривень

Чоловік продав свою дитину в Інтернеті за 14 мільйонів рупій (37000 гривень), а потім використав отримані гроші для фінансування своєї ігрової залежності.

Про це пише Metro.

36-річний батько був заарештований після того, як мама немовляти приїхала додому в Індонезію і виявила, що дитина зникла.

Заін Дві Нугрохо, начальник поліції міста Тангеранг, на схід від Джакарти, сказав: “Вона вимагала розповісти про місцеперебування їхньої дитини, поки він врешті-решт не зізнався, що продав новонароджену дитину. Тато побачив у Facebook, що покупці шукають немовля, тож він надіслав їм повідомлення і домовився про купівлю”.

За словами Нугрохо, чоловік сказав поліцейським, що у нього проблеми з грошима, але замість цього програв гроші в азартні ігри.

Немовля знайшли в орендованому будинку в Тангерангу, де також були заарештовані двоє дорослих за підозрою в причетності до мережі торгівлі людьми.

За індонезійським законодавством їм загрожує до 15 років ув’язнення та штраф у розмірі 600 мільйонів рупій (1,5 млн гривень), якщо їх визнають винними.

Про це повідомила голова індонезійської Комісії з питань захисту дітей Ай Мар’яті: “Немає жодного виправдання такому поводженню з дітьми, і порушення їхніх прав має бути суворо покаране”.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Звільнений з посади голови “Укренерго” Кудрицький отримав 17 мільйонів зарплати за вересень

Звільнений з посади голови НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький отримав понад 17 мільйонів гривень заробітної плати за вересень.…

1 хв. ago

Удар “Іскандера”. У Росії заявили про враження української ЗРК Patriot на Дніпропетровщині

Міністерство оборони РФ опублікувало відео, як стверджується, знищення українського комплексу Patriot у Дніпропетровській області. Заявляється,…

10 хв. ago

Камала Харріс назвала Орбана, Путіна, Сі Цзіньпіна та Кім Чен Ына вбивцями та диктаторами

Віце-президент і кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Харріс назвала прем'єр-міністра Угорщини Віктора…

18 хв. ago

Меланія Трамп розповіла, як ужилася з дітьми чоловіка від попередніх стосунків

54-річна дружина кандидата в президенти США Меланія Трамп у своїй книзі мемуарів "Меланія" розповіла, як…

27 хв. ago

“Благословенна”: принц Гаррі дав рідкісний коментар про доньку Лілібет Діану

Принц Гаррі дав рідкісний коментар про свою доньку Лілібет. Про це пише Hello Magazine. Герцог Сассекський поділився…

36 хв. ago

Тільки в руки: прийнято постанову щодо вручення повісток від ТЦК Укрпоштою

Листи з позначкою «Повістка ТЦК» поштар зобов’язаний вручити особисто адресату. Відповідну Постанову ухвалив Кабінет Міністрів…

44 хв. ago