У Мережу злили відео, як 63-річний мер міста займається сексом з двома жінками

Міський голова Мінасу, Бразилія, опинився в центрі скандалу, пов’язаного з секс-відео, після того, як його нібито зняли на камеру під час групового сексу.

Про це повідомляє Need To Know.

63-річний урядовець Карлос Альберто Лерея був шокований появою ролика тривалістю 7 хвилин та 11 секунд.

Державна судова поліція Гоясу проаналізувала запис після того, як про нього повідомив один з членів ради. Вони встановили, що чоловіка пестять “доти, поки не починається сексуальна активність з жінкою праворуч, а потім з іншою жінкою, яка спочатку лягла на ліжко”.

Згідно зі звітом судмедекспертів, опублікованим 28 серпня, на відеозаписі “не було помітно жодного монтажу”. У перекладі звіту, опублікованому на місцевому новинному сайті Manaus Time, йдеться про це: “Перцептивний аналіз послідовності зображень не виявив жодних помітних змін. Відео представляло логічний контекст, без жодних ознак вирізок, вставок, зміни кольору або геометричних невідповідностей, пов’язаних із тінями, джерелами світла, об’єктами та їхніми відображеннями, на додаток до логічної послідовності подій. Перцептивний аналіз не виявив жодних скорочень або переривань у мовленні або фоновому аудіо, на додаток до ідеальної синхронізації з подіями, що спостерігаються на відео…”.

Карлос Альберто Лерея / Фото: Jam Press

Вважається, що відеозапис був зроблений на мобільний телефон, який “розмістили під столом, сервантом або комодом”, що свідчить про те, що чоловік, ймовірно, не знав про те, що його знімають.

У звіті додається: “Над меблями була накинута тканина, яка звисала краями і частково закривала верхню частину відео”. Невідомо, де саме було зроблено запис.

63-річний Лерея наразі балотується на переобрання. Кандидат від Соціал-демократичної партії Бразилії раніше був депутатом штату і депутатом з правом відстрочки, що є еквівалентом члена парламенту.

Карлос Альберто Лерея / Фото: Jam Press

Його суперник Роджер Сібра порушив питання про інтимне відео. У відповідь мер сказав: “Те, що ви робите зі мною – негуманно. Вам має бути соромно!”

Бразильське видання O Tempo повідомило, що мер попросив Сібру повернутися до обговорення таких питань, як охорона здоров’я, освіта і транспорт. Сібра кинув виклик меру через “нібито відсутність етикету”.

Коломієць Надія

Recent Posts

Стало відомо, де в Україні найдорожча оренда житла

У серпні 2024 року середня вартість місячної оренди однокімнатної квартири становила 6 962 гривень. В порівнянні з…

2 хв. ago

Під Києвом рибалки виловили щуку-вегана із зеленим забарвленням м’яса

З огляду на страшні історії навколо забрудненої плями, що рухається Десною до Києва, люди обережні…

13 хв. ago

10 000 років тому мамонти вимерли через сильну алергію: щось закупорило їхні хоботи

Наступного разу, коли будете чхати й свербіти від нападу сінної лихоманки, також відомої як сезонний…

22 хв. ago

Чоловік оплачував чужу комуналку протягом 18 років (фото)

Кен Вілсон зі штату Каліфорнія (США) помітив, що з його оплатою за комунальні послуги щось…

34 хв. ago

Кейт Міддлтон переконала принца Вільяма піти на примирення з Гаррі

Кейт Міддлтон переконала чоловіка принца Вільяма привітати принца Гаррі з днем народження. Про це пише Express. Публічне…

43 хв. ago

“Попереду нова глава в історії людства”: розвідник із США зробив заяву про прибульців

Високопоставлений співробітник американської розвідки Джей Стреттон пообіцяв у своїх сенсаційних мемуарах розкрити всю правду про існування…

55 хв. ago