Скандал у літаку: двох жінок вигнали з літака за занадто короткі топи

Дві пасажирки авіакомпанії Spirit Airlines мали здійснити переліт з Лос-Анджелеса в Новий Орлеан, однак перед вильотом їх вигнали з літака. Подруги Тереза і Тара кажуть, що одному з бортпровідників не сподобалися їхні короткі топи, які й стали причиною інциденту.

Американська авіакомпанія Spirit Airlines останнім часом не отримує найкращих відгуків у пресі. На початку жовтня відбулось рекордне падіння акцій, що змусило компанію розглянути питання про банкрутство. Буквально через кілька днів поширилося відео, на якому двоє пасажирок розповіли про курйозний випадок. Вони сіли на борт літака в кофтах, але зняли їх, адже в салоні літака не працювали кондиціонери і пасажирам була жарко. 

Один з бортпровідників підійшов до пасажирок та попросив їх прикритись, оскільки ті були в коротких топах. Тереза і Тара накинули на плечі кофти, однак не стали їх повністю одягати. 

“Ми обидві були трохи шоковані, і трохи накритися своїми светрами, тому що ми нервували і не мали уявлення, що відбувається. Ми спітніли, тому що було дуже жарко, тому ми зняли рукава зі светрів, але ми прикривали наші животи та декольте светрами, тому що, мабуть, це було дуже образливо для нього”, — розповідає Тара.

Однак стюард повернувся та почав знову їх критикувати за невідповідний одяг в літаку. Інші пасажири намагалися заступитися за них, однак бортпровідник сказав, що поскаржиться на тих. За словами жінок, бортпровідник погрожував викликати поліцію та запропонував піти з ним, щоб перебронювати рейс.

“Ми вийшли з літака разом з ним, тому що не хотіли створювати додаткових проблем, але він нам прямо збрехав. Коли ми пішли, вони сказали: “Вибачте, ми не можемо перебронювати ваш рейс, вас вигнали з літака””, — говорить жінка.

Одяг Терези і Тари в якому вони були на борту літака 

Тереза і Тара розповіли, що були змушені витратити ще 1000 доларів, щоб купити квитки на літак іншої авіакомпанії. Після інциденту жінки зв’язались з авіакомпанією, однак не отримали не отримали від них ніякої відповіді. Крім того, вони перевірили дрес-код Spirit Airlines і виявили, що не порушували його.

“Це неприємний досвід, коли тебе виділяють за те, що ти жінка і хочеш так виражати себе, особливо коли в літаку були інші люди в коротких топах і спортивних бюстгальтерах, і ми були єдиними, кого вигнали за це”, — додала Тара.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Українці зможуть отримувати пенсії у новий спосіб: нардеп розкрив деталі

В Україні готують законопроєкт, який передбачає можливість виплати пенсій через платіжну систему "Нової пошти". Це…

12 хв. ago

Вимовляти демобілізація скоро стане взагалі протизаконно: крик душі Олега Сенцова

Режисер Олег Сенцов від початку повномасштабної війни вже тривалий час захищає нашу країну від окупантів. Він був…

18 хв. ago

За самоволку не каратимуть: у Раді ухвалили законопроект

Верховна Рада України прийняла за основу законопроект, який звільняє від відповідальності за самовільне залишення військової частини, якщо…

27 хв. ago

Як змусити орхідею цвісти: рослина випускатиме квітконоси знову і знову

Чим найкраще підживити орхідею, щоб вона швидко зацвіла. Орхідея – невимовно гарна квітка, але надзвичайно…

29 хв. ago

“Життя у кредит”: чому ексомбудсменку Денісову звинувачують у легалізації 1 млн доларів

У державної діячки з багаторічним досвідом, екснардепки та ексуповноваженої Верховної Ради з прав людини Людмили Денисової…

29 хв. ago

Назвала себе “Богородицею” і “зцілює” виключно за гроші: у соцмережах спалахнув гучний скандал

У соцмережах розгорівся гучний скандал через жінку, яка назвала себе "Богородицею" та яка начебто здатна…

31 хв. ago