Кадиров накинувся із гострою критикою на Кремль

Деякі заходи Кремля щодо мігрантів у Рамзана Кадирова викликали розчарування, оскільки Москва стикається між собою «сусідніми дружніми регіонами». Про це глава Чечні написав учора у себе на сторінці у соцмережі, передає «Діалог.UA» .

Кадиров незадоволений тим, як змінюється міграційна політика до. За його словами, останнім часом російські силовики затримують усіх мігрантів без розбору і при цьому самі затримання відбуваються «дуже жорстко».

Кадиров упевнений, що якщо Кремль видворить із РФ іноземців, то проблема все одно залишиться. Винні в цьому не приїжджі, а спеціальні органи, які поводилися «безладно» і не реагували на будь-які гострі питання та процеси в самій країні.

Глава Чечні закликає Кремль вибудувати нормальну міграційну політику, а не займатись «інквізицією». Розпалювання ненависті до мігрантів не приведе ні до чого доброго, а лише посилить ситуацію в Росії.

За словами Кадирова, в РФ серед мігрантів справді є як порушники законів, так і законослухняні громадяни, яких набагато більше за перші.

У Кремлі вирішили посилити міграційну політику після подій від 22 березня 2024 року, коли в «Крокус Сіті Холлі» було здійснено теракт. Тоді 145 людей загинуло та ще 550 отримали поранення.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Політик позичив сім’ю у друга для перемоги у виборах: як і хто його викрив (фото)

Деррік Андерсон, кандидат від Республіканської партії, який балотується до Конгресу в американському штаті Вірджинія, потрапив…

11 хв. ago

У Росії дітей поставили на коліна, щоб привітати Путіна з днем народження. Фото

До дня народження російського диктатора Володимира Путіна в РФ влаштували "челендж", змусивши на камеру дітей у школах…

13 хв. ago

Ці антитрендові кольори знову в моді: парижанки показали найрозкішніші образи

Світ моди завжди рухається циклічно: те, що вчора було антитрендом, сьогодні може стати справжнім хітом. Парижанки, які…

30 хв. ago

Синоптик попередила про заморозки та мокрий сніг в Україні: коли вдарить холоднеча

Найближчі кілька днів в Україні буде дуже тепла осіння погода, а вже наприкінці тижня розпочнеться похолодання,…

38 хв. ago

Закон про послаблення відповідальності за самоволку посилив дезертирство у ЗСУ – військовий

Дезертирство в армії різко посилилося після ухвалення закону про послаблення відповідальності за самовільне залишення частини (СЗЧ). Про…

51 хв. ago

Останнє бажання: чоловік намагався таємно поховати прах матері в єгипетському храмі

Житель Великої Британії вирушив до Єгипту, щоб виконати незвичайне бажання своєї покійної матері. Її останнім…

55 хв. ago